ADVERTISEMENT
Fotbal international

Alex Maxim dezvăluie secretul din spatele succesului la Gaziantep: “Ne menţin motivaţi”

Autor: Eduard Dimiean | 05.01.2021 | 23:09
Alex Maxim dezvăluie secretul din spatele succesului la Gaziantep:
Alex Maxim dezvăluie secretul din spatele lui Gaziantep: "Ne menţin motivaţi"

Alexandru Maxim traversează o perioadă excelentă la Gaziantep, iar jucătorul român a dezvăluit secretul din spatele echipei conduse de Marius Șumudică, care este și liderul la zi din campionatul Turciei.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a marcat și în ultima victorie a turcilor, în campionat contra celor de la Ankaragucu, un succes cu 2-0 care a propulsat-o pe Gaziantep în fotoliul de lider.

Maxim este ponderat totuși cu privirea la șansele formației sale la titlu, campionatul în Turcia nefiind încă nici măcar la jumătatea parcursului competițional.

Alex Maxim dezvăluie secretul din spatele lui Gaziantep: “Ne menţin motivaţi”

“Reuşesc să ne menţină pe toţi motivaţi. Suntem cu salariile la zi şi asta ne motivează. Se ţin de cuvânt cu tot ce ne promit. Suntem pe primul loc, dar performanţa e că suntem neînvinşi de 15 etape. Nu e simplu…cred că avem vreo 23-24 în care marcăm meci de meci.

ADVERTISEMENT

Din câte ştiu staff-ul are contract până în vară. La cum merg lucrurile este imposibil să nu-i propună un nou contract. Este unul dintre cei mai valoroşi antrenori din Turcia. Sunt convins că ofertele vor veni, nu numai de la Gaziantep, a declarat Alexandru Maxim pentru Digisport.

Acesta nu a ezitat să îi ureze succes lui Dan Petrescu, în cazul în care tehnicianul o va alege pe Kayserispor: ”Din câte am înţeles nu s-a oficializat mutarea, dar îi urez succes. Nu este uşor pentru că echipa este într-o perioadă dificilă, dar are jucători foarte buni, ştiu echipa. E român de-al nostru şi vrem să faca performanţă”.

Alex Maxim a explicat alegerea de a veni la Gaziantep

Fotbalistul a explicat motivul pentru care a ales să evolueze la Gaziantep, Marius Șumudică fiind un factor decisiv în această decizie: “Nu mă gândeam aşa de departe, îmi doream doar să evoluez şi să prind ritmul.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât ai încredere din partea staff-ului cred că sunt lucruri care vin de la sine. Nu veneam dacă nu era Şumudică, nu ştiam mult despre oraş, despre echipă. Foarte mulţi jucători au venit pentru el.

Cred că e mare păcat că nu se joacă cu spectatori. Cred că fanii noştri şi-ar fi dorit să vină, s-ar fi jucat cu stadionul plin. Oriunde mergi e o atmosferă extraordinară”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!