Sport

Alex Maxim, motiv de contre între Ilie Dumitrescu și Vali Moraru: ”A fost prost, slab, pârnaie!”

Alex Maxim a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren în meciul cu Muntenegru, iar la finalul jocului Ilie Dumitrescu și jurnalistul Vali Moraru s-au contrat din cauza prestației mijlocașului.
15.06.2022 | 00:49
Alex Maxim motiv de contre intre Ilie Dumitrescu si Vali Moraru A fost prost slab parnaie
Alex Maxim a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren în meciul cu Muntenegru, iar la finalul jocului Ilie Dumitrescu și jurnalistul Vali Moraru s-au contrat din cauza prestației mijlocașului. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Naționala României a fost umilită în Giulești de Muntenegru, scor 0-3, și a rămas pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor.

Ilie Dumitrescu și Vali Moraru, discuție aprinsă despre Alex Maxim

Imediat după încheierea partidei, Ilie Dumitrescu și Vali Moraru au avut o disucție aprinsă în studioul emisiunii Digi Sport Special, cu referire la prestația mediocră avută de Alex Maxim în întâlnirea cu Muntenegru.

ADVERTISEMENT

”Am sperat ca meciul cu Muntenegru să fie un accident. În Bosnia am avut totuși o altă atitudine și o evoluție mai consistentă. Ne-a surprins din nou în această seară. Radunovic a făcut un joc senzațional.

Răzvan Marin a fost singurul jucător de la mijloc care a fost în joc. E foarte greu într-un singur jucător. Maxim a fost depășit, a greșit mingi simple. Nu mă așteptăm să primim gol, dar uite că o fază fixă a contat foarte mult”, a fost analiza lui Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Vali Moraru l-a pus la zid pe Maxim

Doar că modul elegant al fostului internațional de a împacheta umilința în fața Muntenegrului l-a scos din sărite pe moderatorul Vali Moraru, care a avut o reacție virulentă și l-a făcut praf pe Maxim.

”A fost prost, slab, pârnaie! Așa e la fotbal. Și eu dădeam pase ca el. A fost foarte slab. El joacă așa și mie să îmi fie rușine să spun că a jucat foarte prost?”, a spus Vali Moraru.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, descumpănit de eșecul din Giulești

În schimb, fostul căpitan al echipei naționale, Gică Popescu, a fost nemilos în discursul său la adresa evoluției echipei naționale în mandatul lui Edi Iordănescu. ”Baciul” consideră că este unul dintre cele mai negre momente din istorie.

Edi Iordănescu a recunoscut că este descumpănit după înfrângerea umilitoare suferită de România pe teren propriu împotriva Muntenegrului, scor 0-3. Selecționerul și-a cerut scuze pentru eșec și a precizat că o decizie în privința viitorului său se va lua după o analiză.

ADVERTISEMENT

Suporterii prezenți pe stadionul Giulești la meciul cu Muntenegru au cerut demisia conducerii FRF, iar FANATIK a surprins un moment mai mult decât elocvent pentru situația actuală a fotbalului românesc. Directorul tehnic Mihai Stoichiță a fost surprins zâmbind de ce se întâmpla pe teren și în tribune.

ADVERTISEMENT