Fotbal international

Alex Maxim, omul meciului în Kasimpaşa – Gaziantep 0-4! Echipa lui Marius Şumudică, la trei puncte de lider

23.12.2020 | 20:54
Alex Maxim omul meciului in Kasimpasa  Gaziantep 04 Echipa lui Marius Sumudica la trei puncte de lider
ADVERTISEMENT

Alex Maxim a fost omul meciului în partida câștigată de echipa sa Gaziantep în fața celor de la Kasimpașa. După victoria zdrobitoare din campionat, echipa lui Marius Șumudică a ajuns la trei puncte în spatele liderului Alanyaspor, care are cu un meci mai mult disputat.

Mijlocașul român a avut o prestație de excepție fiind de departe cel mai bun jucător de pe teren în victoria echipei sale. Alex Maxim a înscris de două ori în meciul Kasimpaşa – Gaziantep 0-4, reuşitele venind în minutele 9 şi 25.

ADVERTISEMENT

Alexandru Maxim a ajuns la 6 goluri marcate în cele 13 meciuri disputate în acest sezon din campionatul Turciei.

Alex Maxim, omul meciului în Kasimpaşa – Gaziantep 0-4! Echipa lui Marius Şumudică, la trei puncte de lider

Alex Maxim a fostul omul meciului în Kasimpașa – Gaziantep încheiat 0-4. Mijlocașul a primit nota 8.9 după cele două goluri marcate pentru echipa sa, 78% procentaj de pase reușite și 4 recuperări.

ADVERTISEMENT

Celelalte două goluri au pentru Gaziantep au fost marcate de Jefferson și Muhammet Demir. Această victorie a urcat echipa condusă de pe banca tehnică de Marius Șumudică pe locul 4 în clasament, la doar 3 puncte distanță de liderul Alanyaspor.

Alin Toșca, celălalt român al lui Gaziantep s-a descurcat și el bine. Deși a primit un cartonaș galben, acesta și-a ajutat echipa să termine fără gol primit partida, primind la final nota 7 pentru prestația din teren.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Marius Șumudică peste așteptări în clasament

Fără să primească mari șanse în acest sezon, Gaziantep echipa condusă de Marius Șumudică a făcut deja 3 victime cu nume în acest tur de campionat, fiind clasată momentan pe locul 4.

Pe Fenerbahce a învins-o cu 3-1, Beșiktaș s-a înclinat și ea tot după un scor identic, iar Istanbul Bașakșehir a completat lista victimelor după ce Gaziantep s-a impus cu 2-1 în deplasare.

ADVERTISEMENT

Pentru Gaziantep urmează chiar etapa viitoare meciul cu Alanyaspor, liderul la zi din campionatul Turciei, programat pe 27 decembrie pe teren propriu.

ADVERTISEMENT