Alex Mica, implicat într-un grav accident de circulaţie pe Autostradă. Cîntăreţul a fost transportat la spital

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 00:00
Alex Mica, implicat într-un grav accident de circulaţie pe Autostradă. Cîntăreţul a fost transportat la spital

Alex Mica a fost implicat într-un accident de circulaţie, vineri după-amiaza, în timp ce se întorcea spre Bucureşti. Totul s-a întâmplat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Din primele informaţii două autoturisme sunt implicate în accident, una dintre ele a fost cuprinsă de flăcări. Dinspre Piteşti spre Bucureşti s-a format o coloană de maşini pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri.

Alex Mica a fost implicat într-un accident pe autostrada A1, la km 80. Cântăreţul a fost transportat la spital. Accidentul de pe A1 s-a soldat cu trei victime. O maşină a fost cuprinsă de flăcări. Poliţiştii încearcă să elibereze traficul către Bucureşti.

O maşină de pompieri, un echipaj SMURD şi un echipaj al descarcerării se află în drum spre locul accidentului.

Alex Mica a spart topurile româneşti cu melodia Dalinda.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×