Fotbal intern

Alex Mitriță a reacționat după ce a fost scos din lot de Cosmin Contra. “Răutatea voastră nu mă doboară!” FOTO

28.03.2019 | 16:31
Alex Mitrita a reactionat dupa ce a fost scos din lot de Cosmin Contra Rautatea voastra nu ma doboara FOTO
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță a reacționat după ce a fost scos de Cosmin Contra din lotul echipei naționale a României pentru meciul jucat de “tricolori” împotriva Insulelor Feroe, scor 4-1, în preliminariile EURO 2020, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj – Napoca. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Alex Mitriță a reacționat după ce a fost scos din lot de Cosmin Contra

Alex Miriță a fost criticat de oamenii din fotbalul românesc pentru modul în care a evoluat în meciul pierdut de echipa națională a României la Stockholm, scor 1-2, cu Suedia. Mijlocașul ofensiv de la New York City a fost nemulțumit că a fost înlocuit la pauza meciului cu Claudiu Keșeru și a avut o reacție care u a fost pe placul selecționerului Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a lăsat să se înțeleagă că Alex Mitriță nu a mai dat randament bun la antrenamentele susținute de echipa națională a României înaintea partidei cu Insulele Feroe, iar acum a venit momentul ca fotbalistul lui New York City să reacționeze.

Mesajul postat de Alex Mitriță pe pagina sa de Instagram

Ce mesaj a postat Alex Mitriță

Alex Mitriță a urcat pe contul său de Instgram o poză cu el în care purta tricoul lui New York City, iar alături a adăugat următorul mesaj: “Răutatea voastră nu mă doboară, mă face mai puternic!” Printre cei care au apreciat postarea fostului căpitan al Universității Craiova s-au numărat și fotbaliștii Laurențiu Brănescu, Ștefan Popescu și Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 24 de ani, Alex Mitriță a fost cumpărat de New York City în perioada de mercato din iarnă de la Universitatea Craiova cu 8 milioane de dolari. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro a evoluat pe parcursul carierei la Turnu Severin, FC Viitorul, FCSB U21 și Pescara.