Sport

Alex Mitriţă, aproape de revenirea la Universitatea Craiova! Cum încearcă “Naşul” Rotaru să îl convingă. Exclusiv

Alexandru Mitriţă este aproape de o revenire spectaculoasă la Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru speră să dea lovitura în această vară.
02.06.2021 | 22:35
Alex Mitrita aproape de revenirea la Universitatea Craiova Cum incearca Nasul Rotaru sa il convinga Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru vrea să facă la Craiova o echipă de titlu pentru sezonul viitor, iar unul dintre numele importante care s-ar putea alătura echipei este Alex Mitriţă, atacantul aflat sub contract cu New York City.

Alex Mitriţă, aproape de revenirea la Universitatea Craiova!

Împrumutul lui Mitriţă la Al Ahli a expirat în această vară şi mijlocaşul se va întoarce la New York City. FANATIK a aflat că Universitatea Craiova a intrat pe fir şi speră să îl poată împrumuta pe atacantul oltean.

ADVERTISEMENT

În acest weekend, la Craiova, este mare petrecere în familia Mitriţă. Alex este deja căsătorit cu Alessia şi vor face cununia religioasă în acelaşi timp cu botezul copilului pe care îl au împreună, Ava Maria.

Alex Mitriţă, alături de Alessia şi fiica lor
Alex Mitriţă, alături de Alessia şi fetiţa lor

“Naşul” Mihai Rotaru vrea să îl convingă la nuntă

Naşul fotbalistului este nimeni altul decât Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, care speră să îl readucă pe Alex Mitriţă la echipă, la doi ani şi jumătate de la transferul acestuia la New York City.

ADVERTISEMENT

Lui Alex Mitriţă îi surâde ideea întoarcerii la Universitatea Craiova, mai ales că a acceptat o variantă de împrumut la Al Ahli tocmai pentru a putea fi aproape de familie. În momentul în care Alesia a rămas însărcinată, s-a întors în România din cauza numărului mare de cazuri COVID-19 din SUA.

U Craiova, soluţie ideală pentru Mitriţă! Ar rămâne aproape de familie

Astfel, pentru Alex Mitriţă o revenire pe “Ion Oblemenco” ar fi o o soluţie ideală pentru a sta acasă şi alături de familie şi sunt şanse importante ca această mutare să se concretizeze dacă americanii vor fi de acord.

ADVERTISEMENT

Împrumutul la Al Ahli a fost realizat cu girul americanilor, care l-au înţeles pe Alex Mitriţă că vrea să fie cât mai aproape de familie, chiar dacă era unul dintre jucătorii de bază ai echipei:

„Nu știm cât timp vor dura aceste restricții de circulație, așa că, dintr-o perspectivă umană, am vrut să îi respectăm dorința de a fi mai aproape de familie”, a spus David Lee, directorul sportiv al New York City în momentul împrumutului.

ADVERTISEMENT

Transferat de New York City pentru 8 milioane de euro!

Alex Mitriţă a fost transferat de New York City în februarie 2019 pentru suma de 8 milioane de euro. A reuşit să se impună printre titulari la echipa americană acolo unde a marcat de 16 ori în 44 de meciuri jucate.

Sezonul trecut a fost unul dificil din cauza pandemiei şi în luna octombrie din 2020 a fost împrumutat la Al Ahli, pentru a fi mai aproape de soţia sa, care a revenit în ţară când a rămas însărcinată.

Profit important pentru Mihai Rotaru! Mitriţă i-a băgat 7,3 milioane de euro în conturi!

Alex Mitriţă a evoluat pentru Universitatea Craiova între 2017 şi 2019. În primul sezon, atacantul a fost împrumutat de la Pescara, însă Mihai Rotaru a fost convins de evoluţiile lui şi l-a cumpărat cu 730.000 de euro de la italieni.

Patronul a făcut o super afacere cu atacantul oltean, pe care l-a vândut doar un an mai târziu la New York City pentru 8 milioane de euro, având un profit de aproximativ 7,2 milioane de euro cu Mitriţă.

  • 26 de ani are Alex Mitriţă
  • 30.06.2022 este data la care expiră contractul lui Mitriţă cu New York City

  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT