Fotbal intern

Alex Mitriță, comparație între Gigi Becali și Mihai Rotaru: “El nu face asta niciodată la Craiova!”

08.10.2018 | 22:14
Alex Mitrita comparatie intre Gigi Becali si Mihai Rotaru El nu face asta niciodata la Craiova

Alex Mitriță a vorbit pentru FANATIK.RO despre modul în care patronul Mihai Rotaru conduce clubul oltean, în comparație cu ceea ce se întâmplă cu Gigi Becali la FCSB!

Vedeta celor de la Craiova a explicat cum este Rotaru pentru jucătorii olteni și care este marea diferență față de Becali.

Patronul Craiovei, lăudat: “M-a ajutat mult! Iubește clubul!”

Alex Mitriță este relaxat în timpul interviului acordat FANATIK.RO la Mogoșoaia, în cantonamentul naționalei lui Cosmin Contra. Micuțul fotbalist al Craiovei este deschis și are o personalitate puternică, fapt ce îi permite să abordeze cu ușurință inclusiv subiectele “delicate”.

Întrebat cum este patronul Mihai Rotaru, Mitriță a declarat: “Este un om foarte corect, m-a ajutat foarte mult, mai ales când am venit în țară. Se implică foarte mult la această echipă, iubește acest club și este mereu alături de noi“, spune atacantul.

Mihai Rotaru nu face echipa ca Gigi Becali! Alex Mitriță: “Niciodată nu s-a băgat să facă asta!”

Inevitabil pentru Alex a venit și întrebarea referitoare la implicarea activă a patronului Mihai Rotaru în alcătuirea primului unsprezece, într-o paralelă cu ceea ce se întâmplă la rivala FCSB, acolo unde este de notorietate intromisiunea directă a lui Gigi Becali în planurile lui Nicolae Dică.

Niciodată domnul Rotaru nu s-a băgat să facă echipa. Nu există așa ceva la Craiova. De când sunt eu aici nu au fost ședințe în care patronul să vină și să ia decizii de acest fel“, a afirmat Alex Mitriță.

Lui Becali îi e frică de Rotaru! De la ce transfer ratat de FCSB a plecat totul

Între Gigi Becali și Mihai Rotaru există o concurență acerbă în ultima vreme, în materie de transferuri. Patronul Craiovei a “atacat” în “pepiniera” favorită a luiBecali, numită Viitorul. Conștient că tinerii fotbaliști produși de Gică Hagi reprezintă soluția pentru achiziții din care să scoată ulterior profit, Rotaru a negociat cu Hagi pentru mai mulți jucători. Primul pe care a reușit să îl cumpere a fost Alex Cicâldău, dar pe listă s-au mai aflat alți doi internaționali Under 21, Ianis Hagi și Alex Mățan.

Nu am să mai divulg ce vreau să fac. Până acum nu aveam niciun concurent, Rotaru are bani, e băiat deştept şi mă copiază. Are ani, poate să mă copeieze, mai mult, este chiar pe urmele mele. L-am vrut eu pe Cicâldău, l-a luat el. L-am vrut pe Nemec, l-a ofertat şi el. Şi Rotariu acum. El chiar poate şi nu mai spun. E băiat deştept, e matematician şi are un plus. Îl respect pentru că la mine viaţa e pe fapte, nu pe vorbe. Nu îl cunosc, dar omul ăsta.. A demonstrat, a luat o echipă din Liga 2 şi a terminat pe locul trei. A vândut Craiova jucători cu 2-3 milioane“, spunea Gigi Becali despre rivalul Mihai Rotaru.

Ianis Hagi si Alexandru Cicaldau in meciul de fotbal dintre Craiova si FC Viitorul

Îi este recunoscător lui Gică Hagi: “Fără el, nu ajungeam aici!”

Pe lângă influența pozitivă pe care a avut-o Mihai Rotaru și Craiova asupra evoluției sale sportive, Mitriță susține că un rol important pentru ceea ce este acum ca fotbalist a avut-o fostul său mentor de la Viitorul.

Îi multumesc domnului Gică Hagi. Am să o spun ori de câte ori am ocazia. Dumnealui mi-a pus totul pe tavă și m-a învățat tot ce înseamnă fotbal până acum! Eu zic că dacă nu era el nu aș fi ajuns niciodată până aici!“, a încheiat Mitriță.

Citește în următoarele episoade ale dialogului dintre Alex Mitriță și FANATIK.RO ce spune acesta despre plecarea de la Steaua, despre o ofertă de la FCSB, despre situația de la Craiova și despre șansele naționalei României în meciurile cu Lituania și Serbia.