Fotbal intern

Alex Mitriţă, criticat de Ilie Dumitrescu după victoria cu Lituania. “Mă aşteptam la mai mult de la el!”

12.10.2018 | 00:09
Alex Mitrita criticat de Ilie Dumitrescu dupa victoria cu Lituania Ma asteptam la mai mult de la el

Alex Mitriţă a fost titular în meciul Lituania – România, scor 1-2, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, iar căpitanul Craiovei a fost înlocuit cu Alexandru Maxim în minutul 78. Ilie Dumitrescu l-a criticat pe micuţul mijlocaş pentru jocul prestat în partida de la Vilnius.

Ilie Dumitrescu este de părere că Alexandru Mitriţă joacă mult mai bine în meciurile din Liga 1 Betano, iar în partida cu Lituania nu a reuşit să aibă acţiuni individuale şi a jucat mult prea simplu. De parea cealaltă, fostul internaţional român l-a lăudat pe Alex Chipciu.

Alex Mitriţă, criticat de Ilie Dumitrescu după victoria cu Lituania

“Văd foarte puțin în duelurile unu contra unu de la Mitriță. Mă aștept la mult mai mult de la el. Văd o altă față a lui în campionat și îl văd destul de rezervat aici. Nu mai are acțiuni individuale, joacă mai simplu, poate așa i s-a spus. Chipciu a fost activ, aleargă foarte mult, dar nici el și nici Stanciu nu au reușit să creeze acel dezechilibru. Văd o diferență foarte mare de valoare, dar ca cifre nu e chiar așa” a declarat Ilie Dumitrescu la pauza meciului dintre Lituania și România.

Dinu Gheorghe a vorbit şi el depsre meciul Lituania – România, scor 1-2, iar acesta n-a ezitat să-l desfiinţeze pe căpitanul Craiovei.  “Alexandru Mitriță nu e hotărât ce trebuie să facă. Cred că gândește exact invers acțiunile. Când trebuie să paseze el șutează și pasează când nu trebuie să dea drumul la minge” a completat Dinu Gheorghe.