Fotbal international

Alex Mitriță dă o nouă lovitură! A cerut-o de nevastă pe Alesia. Galerie foto

11.02.2019 | 21:06
Alex Mitrita da o noua lovitura A ceruto de nevasta pe Alesia Galerie foto

După ce a prins un transfer important la New York City, formație care a plătit pentru el 8,5 milioane de dolari, Alex Mitriță a dat o nouă lovitură! Mijlocașul ofensiv a decis să spună adio burlăciei și a cerut-o de nevastă pe femeia care îi era alături de mai bine de cinci ani. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Alex Mitriță a stat aproape o săptămână în cantonament cu New York City, echipă la care va evolua începând din această iarnă, iar acesta a revenit pentru câteva zile în România și a făcut pasul cel mare. Mijlocașul ofensiv  a decis să o ceară de nevastă pe Alesia, o tânără originară din Craiova care i-a fost alături și în perioada în care evolua în Italia.

Alex Mitriță a cerut-o de nevastă pe Alesia

Alex Mitriță i-a pregătit o surpriză mare iubitei sale. După ce a dat lovitura de start al meciul câștigat de Universitatea Craiova în fața celor de la CFR Cluj, scor 2-0, în etapa 23 din Liga 1 Betano, internaționalul român și-a invitat prietenii la un restaurant și a îngenunchiat în fața iubitei sale.

Momentul în care Alex Mitriță a cerut-o de nevastă pe Alesia
Momentul în care Alex Mitriță a cerut-o de nevastă pe Alesia

Acesta nu s-a ferit de faptul că toți oamenii erau cu ochii pe el și i-a făcut o declarație de dragoste logodnicei sale, iar răspunsul nu s-a lăsat așteptat. Alesia a spus “da” fără să stea prea mult pe gând, iar cei doi urmează să plece împreună în Statele Unite și vor locui la New York.

Cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro, Alex Mitriță a ajuns la un acord cu New York City pe 4 februarie 2019. În sezonul 2018 – 2019, mijlocașul ofensiv a jucat în 19 meciuri pentru Universitatea Craiova, a dat 12 goluri și a oferit 4 pase decisive. Pe parcursul carierei, Alex Mitriță a mai jucat pentru Turnu Severin, FC Viitorul Constanța, FCSB U21 și Pescara.

Tags: