Sport

Alex Mitriță, despre selecționerul Edi Iordănescu înainte de România – Grecia: „M-am luptat de multe ori contra lui!”. Video

Alex Mitriță, componentul naționalei României, a vorbit despre selecționerul Edi Iordănescu, care va debuta, pe banca „tricolorilor”, în amicalul împotriva Greciei.
24.03.2022 | 15:21
Alex Mitrita despre selectionerul Edi Iordanescu inainte de Romania  Grecia Mam luptat de multe ori contra lui Video
Alex Mitriță, componentul naționalei României, a vorbit despre selecționerul Edi Iordănescu, care va debuta, pe banca „tricolorilor”, în amicalul împotriva Greciei
ADVERTISEMENT

România o va întâlni, vineri, pe reprezentativa Greciei, într-o partidă amicală. Meciul este programat la ora 20:15 și va avea loc pe stadionul „Steaua”.

Alex Mitriță, despre selecționerul Edi Iordănescu înainte de România – Grecia

Alex Mitriță susține că, deși nu a lucrat până acum cu Edi Iordănescu, îl cunoaște destul pe bine pe noul selecționer al României, deoarece a evoluat de multe ori împotriva echipelor pe care le-a pregătit.

ADVERTISEMENT

„Ne va aștepta o partidă foarte grea. Ultimul meci a fost o victorie pentru noi și sperăm ca și mâine să câștigăm.

Nu am făcut niciun pariu cu colegii de la PAOK. Este o mAlex Mitriță, componentul naționalei României, a vorbit despre Edi Iordănescu, care va debuta, pe banca „tricolorilor”, în amicalul împotriva Grecieiândrie, pentru noi, să fim la EURO. Pentru mine, este un meci normal. Nu este ceva special să marchez contra Greciei. Am crescut din punct de vedere fizic, mental. Mă ajută această experiență în Grecia.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că suntem inferiori sau superiori Greciei. Pe teren, nu cred că joacă echipa la care evoluăm. Trebuie să luptăm pentru culorile noastre. Avem jucători care joacă în campionate bune. Pe teren se va da lupta finală.

Eu am venit după o acceidentare. După accidentare, am jucat foarte mult. E foarte greu, pentru că jucăm din trei în trei zile.

ADVERTISEMENT

Nu am vorbit cu «Mister» (n.r. Răzvan Lucescu) în legătură cu acest meci. Mi-a spus să merg acolo, să mă antrenez și să fiu serios.

Toată echipa Greciei este periculoasă, nu mai vorbim despre un singur jucător. În ziua de astăzi, contează grupul.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam ca publicul să fie în număr mare. Vă dați seama că și ei așteaptă o calificare după mult timp. Publicul se așteaptă, de la noi, la două victorii și noi sperăm să le oferim asta.

Personal, nu l-am avut antrenor pe «Mister» (n.r. Edi Iordănescu). Știu că este un antrenor foarte bun, m-am luptat de multe ori contra lui. Domnul Edi Iordănescu încearcă sa ne susțină, a venit cu o mentalitate foarte puternică. Ne ajută foarte mult să lucrăm mental și cu siguranță vom face lucruri foarte frumoase împreună.

Chiar dacă nu l-am văzut jucând, domnul Hagi a fost jucătorul meu preferat de la națională si, după, Adrian Mutu”, a declarat Alex Mitriță, la conferința de presă premergătoare partidei România – Grecia.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,01 este cota pentru „X la pauză” la meciul România – Grecia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT