Fotbal international

Americanii, în extaz după debutul lui Mitriță: „E la ani lumină înaintea colegilor săi”

08.02.2019 | 17:06
Americanii in extaz dupa debutul lui Mitrita E la ani lumina inaintea colegilor sai

Alex Mitriță a debutat chiar de ziua lui în tricoul celor de la New York City FC, în partida cu AIK Stockholm, desfășurată la Abu Dhabi și terminată cu scorul de 1-1. Internaționalul român a înscris și primul gol al partidei, în minutul 50, cu un șut superb sub transversala echipei suedeze. El a fost schimbat în minutul 63 de către antrenorul Domenec Torrent.

Chiar dacă este o oră destul de matinală în SUA, fanii americani au stat lipiți de monitoare și telefoane ca să vadă amicalul celor de la New York City FC. Aceștia au avut ce să vadă la primul meci al trupei lui Mitriță, iar românul i-a încântat pe suporterii formației din orașul american.

Fanii americani l-au lăudat pe Mitriță după debutul la New York City FC

Americanii au fost extrem de încântați de prestația lui Alex Mitriță. „Chiar mi-a plăcut felul în care s-au mișcat în față Mitriță cu Lewis”, ”Mitriță a arătat al naibii de bine”, „Mitriță arată că deja este la ani lumină în fața colegilor săi, abia aștept să se acomodeze aici!”, sunt câteva dintre tweet-urile de pe internet la adresa internaționalului român.

Alex Mitriță, la „ani lumină” de colegii săi de la New York City FC

De asemenea, și golul lui Mitriță a fost lăudat de suporterii lui New York City FC: „Mitiță, Golazo!”, „Gol de ziua lui pentru Mitriță! A arătat foarte concentrat la finalizare și a marcat în vinclul porții, după ce a recuperat o minge la marginea careului” sau ”Alexandru Mitriță a înscris un gol superb cu care a adus New York City FC în avantaj și și-a anunțat cu stil sosirea în SUA”, au mai scris americanii pe internet. (VEZI GALERIE FOTO)

A fost debutul lui Alex Mitriță în tricoul lui New York City FC, după transferul de 8 milioane de euro prin care a fost adus de la U Craiova la echipa din MLS.

Tags: