Fotbal international

Alex Mitriţă, interviu de senzaţie în Sports Illustrated: “Mă simt ca acasă în New York”. Video

27.02.2019 | 18:31
Alex Mitrita interviu de senzatie in Sports Illustrated Ma simt ca acasa in New York Video

Alex Mitriţă a oferit un interviu în Sports Illustrated cu doar câteva zile înainte de începerea sezonului în MLS. Internaţionalul român s-a transferat în această iarnă la New York City FC şi este nerăbdător să debuteze oficial pentru formaţia antrenată de Domenec Torrent.

Alex Mitriţă, interviu de senzaţie în Sports Illustrated: “Presiunea mă face şi mai puternic”

Alex Mitriţă a vorbit despre viaţa în New York într-un interviu acordat revistei Sports Illustrated şi a declarat că se simte ca acasă în cel mai mare oraş din Statele Unite ale Americii. “Am auzit că sunt mulţi români aici, ceea ce este foarte bine. Mă simt ca acasă în New York. Sper ca românii să vină şi să mă vadă când voi juca. Este un pas mare pentru mine. MLS este un campionat puternic, cu o echipe foarte bune. Va fi o oportunitate bună pentru mine. Presiunea mă face să fiu şi mai puternic”, a declarat Alex Mitriţă pentru Sports Illustrated.

New York City FC l-a transferat pe Alex Mitriţă la începutul lunii februarie, iar mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a susţinut că a fost foarte fericit când a auzit de interesul americanilor. “Sunt jucători foarte buni aici şi un antrenor la fel de bun, iar acest lucru mă poate ajuta foarte mult. Am fost foarte fericit când am auzit de interesul lui New York City FC. Voi juca oriunde mă va pune antrenorul, mă simt bine pe postul de atacant”, a mai precizat Alex Mitriţă.

Alex Mitriţă, mare fan al filmului “Singur acasă”

Alex Mitriţă a vorbit şi despre hobby-urile pe care le are în afara terenului. Vedeta lui New York City FC a susţinut că este un mare fan al filmului “Singur acasă”, filmat în New York. “Vreau să fac totul, la fel ca în film. În România, de sărbători, filmul e la TV în fiecare an. Vreau să fiu precum Kevin, dar Mitriţă, în New York”, a susţinut Alex Mitriţă.

Noul sezon din MLS va începe pe 2 martie, când New York City FC va juca în deplasare, de la ora 21:30, cu Orlando City. Americanii au plătit opt milioane de euro pentru a-l aduce pe internaţionalul român, iar acesta a marcat deja două goluri în meciurile amicale.