Fotbal intern

Alex Mitriță, izolat la New York, în orașul cel mai afectat de coronavirus. Joacă în echipă cu Leo Messi și face baschet!

11.04.2020 | 11:58
Alex Mitrita izolat la New York in orasul cel mai afectat de coronavirus Joaca in echipa cu Leo Messi si face baschet
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță, tricolorul care ne-a făcut să visăm cu ochii deschiși la EURO 2020 cu golul de senzație din meciul cu Norvegia, la București, se află izolat la New York, orașul cel mai afectat din lume de pandemia de coronavirus.

Reportaj cu Alex Mitriță pe site-ul FRF

Așa cum a procedat mai întâi cu căpitanul echipei naționale, Vlad Chiricheș, site-ul FRF.ro continuă seria reportajelor de o zi,  de la distanță, cu internaționalii români cu Alex Mitriță.

ADVERTISEMENT

Fire aprigă, deși mic la stat, fostul jucător al Craiovei nu pare foarte speriat că locuiește tocmai în orașul în care pandemia de COVID 19 s-a năpustit cu atâta virulență.

Îi place să admire priveliștea din Central Park

În New York au început înmormântările cu gropi comune în parcuri și s-a luat în discuție de către autorități că un asemenea lucru să poată avea loc, în caz de necesitate, în cel mai cunoscut parc din New York, Central Park, pe care obișnuiește Alex Mitriță să îl admire cu privirea din locuința sa din cartierul Manhattan.

ADVERTISEMENT

Stau în Manhattan. Foarte aproape de Central Park, acolo unde ies la plimbare cu câinele. E o zonă frumoasă, îmi place extraordinar de mult, mai ales că Central Park e locul meu favorit din New York.

Soția se ocupă cu tot ce înseamnă gătitul

Spre norocul său piticul atomic din atacul lui New York City și al echipei naționale nu este singur, ci împreună cu soția, care are grijă ca jucătorul să se hrănească sănătos.

ADVERTISEMENT

Micul dejun se ia la ora 09:00. Soția mea gătește tot, ca să fiu sincer din start. Dimineața am două feluri favorite, toast cu ou, cașcaval și șuncă sau waffles. Azi am mers pe prima varianta. Alături, totdeauna, un fresh de portocale. 

Are trei buldogi francezi, dar numai unul locuiește cu el

Alex Mitriță iubește câinii. Are unul, pe care îl cheamă King, buldog francez luat chiar din State, care stă cu ei și alți doi se află acasă, la părinți și îi este dor de ei. Buldogi francezi sunt și Bentley și Frank, pe care i-am lăsat în România, la părinții mei. Îi iubesc pe toți trei!

ADVERTISEMENT

Ora 13:00 este ora pentru masa de prânz: Chiar sunt foarte atent la dietă, dar recunosc și faptul că sunt norocos cumva, pentru că mâncarea sănătoasă chiar îmi place! Somon acum, cu orez, dar și piept de pui, foarte multe salate.

Și-a făcut superechipă la FIFA 2020

La ora 15:00 începe fotbalul. Mitriță joacă alături de Leo Messi și Kylian Mbappe într-o super echipă de FIFA 20. La aceste meciuri îmbracă tricoul lui Allen Iversen, fostul star al echipei din NBA Philadelphia.

Am primit un card special de 99 cu mine, toți jucătorii profesioniști din joc au acest card. Am echipa mea în FIFA Ultimate Team, joc 4-5-1. Cu Van der Saar în poartă, brazilienii Roberto Carlos și Carlos Alberto fundași laterali, iar olandezii De Ligt și Van Dijk pe post de fundași centrali. Eu pe stânga, Messi pe dreapta, iar De Jong, Vieira și Griezmann în centru. Îl las pe Mbappe în fața porții. 

Este fanul serialului Fabrica de bani

La ora 17:00, tot cu echipament de baschet, Alex face exerciții specifice pentru tonusul muscular, cu mingea de baschet, împrumutate din antrenamentele din NBA: Fac exerciții pentru tonus. Port un tricou de baschet pentru că sunt colecționar, am multe. De altfel, pe lângă jocul de FIFA, îmi place mult, mai ales în perioada asta, să joc și Call of Duty dar și NBA!

La ora 19:00 ia o cină frugală, după care se așează la serialul favorit la TV, Fabrica de bani. Dar gândul i-a rămas setat la meciurile echipei naționale, pentru care abia așteaptă să înscrie din nou. Seara, doar o gustare, nu e tocmai o cină propriu-zisă. Și apoi urmăresc serialul meu preferat, “Fabrica de Bani”. Vă îmbrățișez pe toți, petreceți cât mai mult timp acasă și totul va fi bine! Vă iubesc, suporteri români! Abia aștept să înscriu iar pentru România și să ne BUCURĂM ÎMPREUNĂ!

ADVERTISEMENT
Tags: