Alex Mitriţă, precaut înaintea meciului Lituania – România: “E o echipă periculoasă!”

SPECIAL FANATIK
Andrei Trifan    Cristi Coste   
in Exclusiv
11/10/2018, 19:17
Alex Mitriţă, precaut înaintea meciului Lituania – România: “E o echipă periculoasă!” SPECIAL FANATIK
Alex Mitriţă se teme de meciul Lituania - România

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Vedeta Craiovei a vorbit pentru FANATIK.RO despre partidele din Liga Naţiunilor. De ce crede Alex Mitriţă că Lituania este o echipă dificilă şi ce îşi doreşte din suflet să reuşească în meciul de joi sau, în cel mai rău caz, cu Serbia.

Mitriţă explică totodată relaţia pe care o are cu selecţionerul Cosmin Contra şi cum i-a cucerit acesta pe tinerii jucători români.

Lituania – România, un meci greu pentru Alex Mitriţă: “I-am văzut cu sârbii, stau bine!”

Atacantul naţionalei crede că jocul cu Lituania poate pune probleme serioase tricolorilor. Alex Mitriţă a descoperit atuul adversarilor în structura tactica: “Avem două meciuri foarte grele. Cu Lituania, o echipă foarte bine organizată, evoluăm pe un teren sintetic. Am văzut şi meciul lor cu Serbia, au stat bine în teren, sunt periculoşi. Nu va fi simplu, dar am încredere că avem forţa să îi învingem

Apoi, acasă, cu sârbii, ne va fi şi mai greu, pentru că au jucători extrem de valoroşi. Vom avea de data această publicul de partea noastră. Sper să acumulăm tot ce ne spune Mister la antrenamente şi să reuşim două victorii. Îmi dorec enorm să marchez primul gol la naţională, nu contează în care dintre cele două partide”, a declarat Alex Mitriţă pentru FANATIK.RO.

Cosmin Contra, lăudat: “Se vede cât îşi doreşte calificarea!”

Mitriţă are numai cuvinte de laudă la adresa selecţionerului României. Olteanul spune că antrenorul naţionalei i-a cucerit pe tinerii jucători cu modul său de a explica fotbalul: “Mister e un antrenor foarte bun, ne ajută foarte mult, mai ales pe cei tineri.

Ne explică foarte multe lucruri şi se vede cât îşi doreşte să se califice la un Campionat European. Ştie să ne motiveze şi să ne facă să ne dorim acelaşi lucru. Este ceea ce visăm şi noi. Împreună sper să avem rezultate”, a încheiat Alex Mitriţă.

Închide ×