Fotbal intern

Alex Mitriţă, prima reacţie după scandalul de la naţională: “Şi eu m-aş fi exclus!” Explicaţiile fotbalistului

28.03.2019 | 21:09
Alex Mitrita prima reactie dupa scandalul de la nationala Si eu mas fi exclus Explicatiile fotbalistului

Alex Mitriţă a oferit o primă reacţie după scandalul de la naţională. După înfrângerea cu Suedia, scor 1-2, în care a fost titular, fotbalistul lui New York City FC nu a făcut parte din lotul tricolorilor pentru meciul cu Insulele Feroe.

Alex Mitriţă, prima reacţie după scandalul de la naţională: “Nu a existat niciun conflict”

Alex Mitriţă a vorbit despre presupusul scandal de la naţională, după ce mijlocaşul de 24 de ani a stat în tribune la meciul cu Insulele Feroe. Fotbalistul a susţinut că nu a existat niciun conflict între el şi Cosmin Contra, spunând că nu s-a antrenat cum trebuie şi că a meritat să nu facă parte din lot.

“Eu nu am avut nicio reacție la adresa staff-ului tehnic. După meci am vorbit cu domnul Contra. Este adevărat că nu am avut o atitudine bună la antrenamente și meritam să fiu exclus din lot. Și eu luam aceeași atitudine dacă eram în locul domnului Contra. Nu a fost vorba de vreun conflict sau ceva de genul ăsta. Nu am avut nicio reacție. A doua zi am vorbit cu domnul Contra și am înțeles ce nemulțumire a avut. Nu m-am antrenat bine și am meritat să stau în tribune. Am fost supărat pentru că nu am putut să ajut echipa cu Suedia. S-a pus baza pe mine la acest meci și nu am putut să ajut, nu mi-a ieșit jocul. Eu sunt conștient că nu am jucat bine cu Suedia și mi-am dorit să rămân pe teren în repriza a doua pentru că era posibil să îmi revin. I-am zis a doua zi că îmi doream să joc. El a avut dreptate în modul în care a procedat față de mine. De ce să nu mă convoace? Nu a existat niciun conflict”, a declarat Alex Mitriţă la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Alex Mitriţă, prima reacţie după scandalul de la naţională
Alex Mitriţă, prima reacţie după scandalul de la naţională

Ce probleme a avut când a venit în România din SUA

Alex Mitriţă a susţinut că a întâmpinat anumite probleme atunci când a venit din SUA în România. Fotbalistul a declarat că nu a putut să doarmă şi că a fost nevoit să ia pastile, însă a spus că nu asta este problema pentru că nu dă randament.

“Eu cred că o să mă convoace dacă o să am meciuri bune la echipa de club. Nu am ce să fac dacă o să ia o asemenea decizie. Ce pot să fac? O să mă antrenez foarte bine, o să joc bine și o să aștept să fiu chemat. Eu am avut rezultate bune la Craiova și la New York, iar când vin la echipa națională nu pot da randament. Mi-am pus și eu semne de întrebare în legătură cu asta. În primele 4 zile am dormit câte 3 ore. Luam pastile ca să adorm, dar nu asta este problema. Și înainte când veneam la echipa națională eram odihnit și nu dădeam randament. Mesajul postat de mine pe Instagram nu este pentru cineva din staff-ul echipei naționale. E pentru cei care m-au criticat și mi-au trimis mesaje urâte”, a mai precizat Alex Mitriţă.