Fotbal intern

Alex Mitriță, prima reacție după victoria României în Feroe: ”Trebuie să visezi ca să ajungi unde trebuie”

12.10.2019 | 22:30
Alex Mitrita prima reactie dupa victoria Romaniei in Feroe Trebuie sa visezi ca sa ajungi unde trebuie
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Alex Mitriță a oferit prima reacție după victoria României în Insulele Feroe, scor 3-0, în preliminariile Campionatului European din 2020. Fotbalistul de la New York City FC a fost trimis pe teren în repriza secundă și a reușit un gol și o pasă decisivă.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.36 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la meciul Belarus – Olanda. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță, prima reacție după victoria României în Feroe: ”Nu contează câți kilometri parcurg”

”Sunt fericit pentru victoria echipei, aveam nevoie de cele trei puncte. Sunt fericit pentru gol și pasa de gol. Au fost multe discuții fără rost. După meciul cu Suedia a fost o abordare greșită a mea. Nu contează câți kilometri parcurg, contează să-mi fac treaba cât mai bine pe teren”, a fost prima reacție a lui Alex Mitriță după victoria României în Feroe.

”Toată lumea își dorește să joace la Euro, pentru asta luptăm. M-am gândit tot timpul că voi fi convocat. Nu a fost un conflict cu domnul Contra, a fost o abordare greșită a mea. Visam să ajung unde sunt acum atunci când eram copil. Eu am un motto: ‘Trebuie să visezi ca să ajungi unde trebuie’!”, a declarat Mitriță la Pro X.

ADVERTISEMENT

Contra l-a pierdut pe Chiricheș pentru meciul cu Norvegia

România a învins în Insulele Feroe, scor 3-0, în preliminariile Euro 2020. Vlad  Chiricheș a suferit o ruptură la Torshavn, iar Cosmin Contra a anunțat că pentru meciul cu Norvegia îi va aduce la lot pe Iulian Cristea și Andrei Burcă. ”Tricolorii” păstrează șanse de calificare la turneul final, ocupând locul secund în Grupa F în acest moment