Fotbal international

Alex Mitriță, primul interviu după ce a semnat cu americanii de la New York City FC! „Nu am venit aici pentru oraș”. Video

04.02.2019 | 18:22
Alex Mitrita primul interviu dupa ce a semnat cu americanii de la New York City FC Nu am venit aici pentru oras Video

A devenit oficial transferul lui Alex Mitriță în Statele Unite ale Americii.  Internaționalul român a și oferit primele declarații după ce a semnat cu gruparea New York City FC și le-a transmis un mesaj clar suporterilor. „Nu am venit aici pentru oraș” a declarat Mitriță care spune că vrea să-și ajute echipa să-și atingă toate obiectivele propuse. Mai mult de atât, fostul jucător al oltenilor consideră că mutarea peste ocean reprezintă o oportunitate în cariera lui.

E o bucurie foarte mare pentru mine, am ajuns la un nivel foarte ridicat. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Vreau să-i fac mândri pe toţi cei care au crezut şi care cred în mine. Nu am mai fost în America, dar nu am venit pentru oraş, am venit pentru această oportunitate. Când voi ajunge la New York voi avea foarte multe de vizitat. Vreau să iau totul pas cu pas, să dau totul la fiecare meci şi apoi voi vedea ce am făcut şi ce trebuie să mai fac”, a declarat Alexandru Mitriță pentru site-ul oficial al ligii profesioniste de fotbal din Statele Unite ale Americii, MLS.

Alex Mitriță, primele declarații după ce a semnat cu americanii de la New York City FC!

Alexandru Mitriță crede că transferul din Liga 1 Betano în Statele Unite este un pas înainte. Internaționalul român s-a caracterizat pentru americani în câteva cuvinte. Mitriță le-a transmis fanilor că iubește mingea. „Sunt un jucător tehnic, cu viteză, iubesc mingea. Am auzit foarte multe despre acest campionat, de când a venit Giovinco, el a fost jucătorul meu preferat. E un grup foarte bun, în care jucătorii tineri pot să crească foarte mult. Un antrenor care a fost atâta timp secund la echipa mari. E un campionat foarte puternic, e un pas important pentru mine să pot demonstra tot talentul meu“, a mai spus Alexandru Mitriță.

  • 25 de goluri a marcat Alexandru Mitriță în tricoul Universității Craiova