Fotbal international

Alex Mitriță, primul antrenament alături de New York City FC! Ce solicitare a avut românul

05.02.2019 | 23:48
Alex Mitrita primul antrenament alaturi de New York City FC Ce solicitare a avut romanul

Alexandru Mitriță a ajuns în Abu Dhabi acolo unde a și făcut primul antrenament alături de noua lui echipă, New York City FC! Fostul jucător al Universității Craiova a fost însoțit pe întreaga durată a zborului de o echipă de filmare, după care a fost preluat de cei din staff-ul americanilor. Mitriță a fost așteptat la aeroport, a făcut cunoștință cu oamenii din conducerea new yorkezilor și a mers apoi la hotelul unde este cazată echipa.

Alex Mitriță și-a cunoscut colegii la micul dejun. După ce a mâncat, fostul mijlocaș al oltenilor și-a șuat în primire echipamentul. Mitriță a avut și o solicitare aparte față de coechipieri. Le-a cerut tuturor să fie strigat Mitri. Cel mai scump transfer din istoria Universității Craiova a mers apoi pe terenul de antrenament. A făcut câteva scurte alergări, apoi a intrat în sala de forță. Mitriță și-a cunoscut și antrenorul și a schimbat câteva vorbe cu acesta.

#WelcomeAlexandru | Mitrita

First day on the job for New York City's newest DP Alexandru Mitriță in Abu Dhabi ???

Gepostet von New York City FC am Dienstag, 5. Februar 2019

Alex Mitriță, primul antrenament alături de New York City FC!

A fost filmat tot antrenamentul și urmărit pas cu pas de cei din departamentul de comunicare al formației. Cu doar câteva ore înainte, Mitriță oferise și primul interviu suporterilor. Românul le-a transmis fanilor lui  New York City că nu consideră mutarea drept o excursie și le-a promis ca va face tot posibilul pentru a contribui la realizarea obiectivelor formației.

E o bucurie foarte mare pentru mine, am ajuns la un nivel foarte ridicat. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Vreau să-i fac mândri pe toţi cei care au crezut şi care cred în mine. Nu am mai fost în America, dar nu am venit pentru oraş, am venit pentru această oportunitate. Când voi ajunge la New York voi avea foarte multe de vizitat. Vreau să iau totul pas cu pas, să dau totul la fiecare meci şi apoi voi vedea ce am făcut şi ce trebuie să mai fac”, a declarat Alexandru Mitriță.

  • 25 de goluri a marcat Alex Mitriță pentru Universitatea Craiova
Tags: