Fotbal international

Alex Mitriță s-a însurat cu Alessia! Imagini de excepţie înainte de nunta momentului în Craiova! GALERIE FOTO

24.11.2019 | 22:17
Alex Mitriță s-a însurat cu Alessia. Sursă Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță a profitat din plin de pauza competițională din MLS și s-a însurat cu Alessia în scurta lui vacanță. Cei doi au decis să își unească destinele duminică, 24 noiembrie, la Craiova, după ce pe 15 septembrie s-au căsătorit la New York, chiar înaintea partidei jucate de echipa sa cu San Jose, scor 2-1. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!


UPDATE, ora 20.40. FANATIK a aflat că Alex Mitriță a plecat pentru două ore de la petrecerea organizată cu ocazia căsătoriei cu Alessia pentru a merge la meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt. Mai mult, elevii lui Victor Pițurcă sunt invitații acestuia la marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță s-a însurat cu Alessia

Fotbalistul și aleasa sa au dorit să aibă alături familiile și prietenii apropiați, astfel că au organizat o petrecere la Craiova. Printre invitați s-a aflat și Alina, fosta logodnică a lui Cristi Manea, iar aceasta a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram de la marele eveniment.

Alessia, soția lui Alex Mitriță, a optat pentru o coafură lejeră, dar rochia a fost pe măsură! Blondina este cunoscută ca fiind o fană a brandurilor de lux și nu s-a uitat la bani când a venit vorba de rochia pe care să o poarte în această zi importantă pentru ei. Alessia a optat pentru o rochie lungă care are spatele gol și este foarte strâmtă.

ADVERTISEMENT
Alessia, Alex Mitriță și Alina (fosta iubită a lui Cristi Manea)

Alex Mitriță s-a acomodat de minune în America

Alex Mitriță a ajuns la New York City pe 4 februarie 2019, după ce formația din MLS i-a plătit lui Mihai Rotaru, patronul lui U Craiova, nu mai puțin de 8 milioane de dolari. Internaționalul român nu a dezamăgit și a fost unul dintre cei mai buni jucători de la New York City și a dat 12 goluri în 29 de meciuri jucate.

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Alex Mitriă a mai evoluat pe parcursul carierei pentru echipe precum Turnu Severin, FC Viitorul Constanța, FCSB U21, Pescara și Universitatea Craiova. Pentru echipa națională a României a debutat pe 24 martie 2018, atunci când tricolorii au învins Israel, scor 2-1, a bifat 9 selecții și a reușit să înscrie două goluri.

ADVERTISEMENT

Florin Ștefan, fotograf și suporter al Craiovei

Florin Ștefan, fotograful de la nunta lui Alex Mitriță cu Alessia, este suporter al Universității Craiova. După fericitul eveniment, Florin Ștefan a transmis pe Facebook un mesaj, alături de fotografii de la nuntă (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS):

Mereu am fost un fan al fotbalului si mereu am fost onorat sa fotografiez evenimentele unor “artisti ai balonului”.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, am fost alaturi de Alesia si Alexandru Mitrita, in cea mai fericita zi din viata lor. E placut sa vezi cum doi oameni isi exprima sentimentele in fata camerei, dezinvolt, cu naturalete si fara sa le pese ca e noiembrie sau august.

Vizionare placuta si ‘HAI Craiova!‘”.

ADVERTISEMENT