Fotbal intern

Alex Mitriță, scos de Cosmin Contra din lotul echipei naționale a României pentru meciul cu Insulele Feroe. “Nu o să accept niciodată asta!” Cum a fost surprins fotbalistul. FOTO

Alex Mitrita scos de Cosmin Contra din lotul echipei nationale a Romaniei pentru meciul cu Insulele Feroe Nu o sa accept niciodata asta Cum a fost surprins fotbalistul FOTO
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță, jucătorul care s-a transferat în perioada de mercato din iarnă la New York City, a fost scos de Cosmin Contra din lotul echipei naționale a României pentru meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020.


UPDATE, 27 martie, ora 00:15. FANATIK l-a surprins pe Alex Mitriță la finalul meciului România – Insulele Feroe în zona vestiarelor. Fotbalistul lui New York City nu a fost inclus în lotul pentru partida din etapa a doua din Grupa F, iar acesta a fost fotografiat în compania iubitei lui. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

ADVERTISEMENT
Alex Mitriță la finalul meciului România – Insulele Feroe

UPDATE, ora 23.55. Cosmin Contra a explicat de ce a ales să îl scoată pe Alex Mitriță din lotul pentru meciul cu Insulele Feroe, scor 4-1. “E o chestie internă. Nu am avut un schimb de replici. Să nu se speculeze. Ceea ce am văzut în zilele premergătoare meciului m-au făcut să îl las în afara meciului. Eu accept anumite lucruri, dar nu o să accept niciodată ca un jucător să vină și să nu dea totul pe teren pentru echipa națională.  Dacă joacă bine la echipa de club și va veni cu parametri fizici mai buni ca acum, va juca“, a spus selecționerul echipei naționale a României.


Alex Mitriță, scos de Cosmin Contra din lotul echipei naționale a României pentru meciul cu Insulele Feroe

Alex Mitriță a fost titular în partida pierdută de echipa națională a României la Stockholm, scor 1-2 cu Suedia, dar fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost schimbat la pauză de Cosmin Contra deoarece nu a reușit să impresioneze. “Guriță” a mai luat o măsură după eșecul din Suedia.

ADVERTISEMENT

Astfel, Alex Mitriță nu face parte din lotul echipei naționale a României pentru meciul cu Insulele Feroe care are loc azi, de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2020, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca. Fotbalistul lui New York City va urmări duelul cu Insulele Feroe din tribune în această seară, anunță sport.ro. 

Alex Mitriță la antrenamentul susținut de echipa națională a României înaintea meciului cu Insulele Feroe

Fotbalistul a fost criticat după Suedia – România 2-1

Alex Mitriță a fost unul dintre cei mai criticați jucători din lotul echipei naționale a României după meciul pierdut cu Suedia. Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, s-a arătat dezamăgit de evoluția fotbalistului de la New York City și a declarat al finalul partidie de la Stockholm că va analiza situația acestuia.

ADVERTISEMENT

”Mă așteptam foarte mult de la Mitriță. Păcat! Poate că nu și-a revenit, pentru că, să vii din America… câteva zile… Nu știu dacă era pregătit… Am trăit și eu așa ceva. Știți foarte bine că, într-o perioadă, făceam naveta peste Ocean și, când veneam acasă, nu puteam o săptămână să stau în picioare. Este o problemă a lui, dar care trebuie analizată pentru convocările viitoare”, a spus Mihai Stoichiță, conform digisport.ro.