Fotbal intern

Alex Mitriță, din nou în tricoul Ştiinţei! “Piticul” se antrenează cu Universitatea Craiova pentru dubla decisivă a naţionalei cu Suedia și Spania. FOTO EXCLUSIV

03.11.2019 | 13:46
Alex Mitrita din nou in tricoul Stiintei Piticul se antreneaza cu Universitatea Craiova pentru dubla decisiva a nationalei cu Suedia si Spania FOTO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei New York City FC, Alex Mitriță, se antrenează cu Universitatea Craiova pentru a fi în formă la meciurile echipei naționale a României cu Suedia și Spania, ultimele din Grupa F a prelimoinariilor pentru Campionatul European din 2020. Fostul fotbalist al oltenilor a încheiat sezonul în Major League Soccer, formația sa fiind eliminată în sferturile de finală ale play-off-ului.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 7.60 este cota pentru ”sub 1,5 goluri” la meciul Anglia – Muntenegru. Vezi toate cotele AICI
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță, iar în echipamentul Universităţii Craiova

Imediat după ce New York City FC a ratat calificarea în semifinalele Major League Soccer, Alex Mitriță a revenit în țară pentru partidele cu Suedia și Spania și încearcă să rămână în formă maximă antrenându-se alături de Universitatea Craiova. ”Piticul” a mers la ședința de pregătire condusă duminică dimineață de antrenorul Victor Pițurcă, cu o zi înaintea meciului cu Dinamo.

Astfel, Alex Mitriță a răspuns invitației lui Victor Pițurcă de a se antrena alături de jucătorii Universității Craiova. Fotbalistul a revenit în octombrie la echipa națională după o pauză de șapte luni, ultima acțiune la care a fost prezent fiind în luna martie. La dubla cu Feroe și Norvegia, fostul fotbalist al Craiovei a fost cel mai important jucător al selecționatei lui Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT
Alexandru Mitriță la antrenamentul echipei Universitatea Craiova

”Tricolorii” șanse mici de a ajunge la Euro 2020

Selecţionerul Cosmin  Contra a trimis 23 de convocări de principiu pentru jucătorii care evoluează la cluburi din afara ţării, pentru meciurile cu Suedia şi Spania, ultimele din preliminariile Euro-2020. Șansele de calificare ale ”tricolorilor” au scăzut dramatic, dar sunt încă la mâna lor pentru a ajunge la turneul final.

Partida  România – Suedia, din etapa a noua a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020, se va disputa vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Trei zile mai târziu, ”tricolorii” vor întâlni Spania pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, tot de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT