Fotbal intern

Alex Mitriţă şi Florin Gardoş, vacanţă de lux în Maldive. Oltenii au plătit o avere pentru a-şi răsfăţa iubitele. Foto+video

25.12.2018 | 12:59
Alex Mitrita si Florin Gardos vacanta de lux in Maldive Oltenii au platit o avere pentru asi rasfata iubitele Fotovideo

Alex Mitriţă şi Florin Gardoş au ales să îşi petreacă scurta vacanţă din această iarnă în Maldive, la JA Manafaru, un resort cinci stele. Cei doi jucători de la U Craiova nu au plecat singuri, ci în compania iubitelor. Mai mult, Florin Gardoş şi-a luat şi fiul în vacanţă, deşi drumul a fost unul foarte lung. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Locaţia aleasă de Alex Mitriţă şi Florin Gardoş pentru a-şi petrece vacanţa de iarnă se află pe o insulă privată din zona de nord, iar cei doi fotbalişi şi iubitele acestora au la dispoziţie un bungalou de lux pe plajă, cu piscină privată în aer liber. Mai mult, aceştia se pot bucura de scufundări, tratamente spa şi camere spaţioase cu aer condiţionbat şi fructe zilnice gratuite.

Alex Mitriţă şi Florin Gardoş şi-au dus iubitele într-o vacanţă de lux în Maldive

Iubita lui Alex Mitriţă la plajă în Maldive

Alex Mitriţă şi Florin Gardoş nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba să îşi răsfeţe iubirele. Aceştia au scos din buzunar aproximativ 200.000 de lei, adică 43.000 de euro pentru scurta vacanţă de lux din Maldive. Cu acestă ocazie, Florin Gardoş uită şi de problemele pe care le întâmpină la echipa de club. Devis Mangia nu se mai bazează pe serviciile lui, iar FANATIK.RO a aflat că este dorit de Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna.

 

View this post on Instagram

 

Best place to be ???? #maldives #jamanafaru #maldivesresorts #mommyandson #traveler #instapic #bebedavid #maldives??

A post shared by Diana Gardos (@diana_gardos) on

Florin Gardoş şi Diana au devenit părinţi pe 7 aprilie, chiar înaintea meciului pe care U Craiova l-a jucat pe terenul celor de la FCSB. Aceştia au decis ca micuţul lor să poarte numele de David, iar anunţul a fost făcut de fotbalist pe pagina sa de socializare. Florin Gardoş şi Diana s-au căsătorit în 2017, iar tânăra a renunţat la cariera de model pentru a-l urma pe fostul fundaş de la FCSB în Anglia, aceştia începând relaţia în perioada când internaţionalul român juca pentru Southampton.