Fotbal international

Alex Mitriță, debut cu gol în tricoul lui New York City FC. Vezi aici video

08.02.2019 | 16:48
Alex Mitrita debut cu gol in tricoul lui New York City FC Vezi aici video

Alexandru Mitriță va debuta în tricoul americanilor de la New York City FC. Fostul căpitan al U Craiova este anunțat titular în partida amicală pe care trupa din MLS o dispută în compania formației suedeze AIK Stockholm, în cantonamentul din Abu Dhabi.


UPDATE: Alex Mitriță a fost schimbat în minutul 63 al partidei.

UPDATE: Alex Mitriță a înscris în minutul 50 pentru New York City FC, în amicalul cu AIK Stockholm! Suedezii au egalat însă două minute mai târziu, din penalty.

UPDATE, ora 16:00 Alex Mitriță a fost foarte activ în prima repriză a partidei din Abu Dhabi. Fostul internațional român a avut o ocazie imensă în minutul 11, când a scăpat 1 la 1 cu portarul advers, dar a ratat. Apoi, în minutul 35, nu a ajuns la o centrare venită de la un coleg din flancul drept.


Este cadoul perfect pentru Alex Mitriță, care astăzi împlinește 24 de ani. De altfel, trupa americană a și postat un mesaj pe twitter-ul oficial al formației și i-a urat „La mulți ani” fotbalistului român.

Alex Mitriță, titular în amicalul lui New York City FC din Abu Dhabi

Partida dintre New York City FC și trupa suedeză AIK Stockholm va fi transmisă în format live video pe rețelele de socializare ale trupei americane.

Alex Mitriță a fost transferat de New York City FC pentru suma de 8 milioane de euro.  Fotbalistul român s-a arătat încântat de oportunitatea de a juca în fotbalul american: „Sunt fericit să fac parte din această echipă și aștept cu nerăbdare debutul. E o mare bucurie pentru mine și voi face tot ce-mi stă în putință ca să joc la cel mai înalt nivel. Vreau ca toată lumea care a crezut în mine să fie mândră pentru că a realizat acest transfer.

Vin la un club unde jucătorii tineri sunt respectați și au loc să progreseze. Antrenorul este unul foarte bune. MLS este o ligă foarte puternică, altfel nu aș fi venit aici. Nu vreau să vorbesc despre numărul de goluri sau despre obiectiv. Prefer să văd cum vor progresa lucrurile. Vreau să dau totul în fiecare meci”, a spus internaționalul român, pentru site-ul oficial al clubului.

Tags: