Life

Alex Nedelcu, despărțire rece de colegii de la Survivor România. Ce a spus după eliminare

Alexandru Nedelcu a fost eliminat în semifinala Survivor România care a avut loc pe 30 mai 2022. Elena Chiriac și Ionuț Popa s-au salvat și sunt în finală.
31.05.2022 | 00:10
Alex Nedelcu despartire rece de colegii de la Survivor Romania Ce a spus dupa eliminare
Alex Nedelcu, despărțire rece de colegii de la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

O despărțire amară! Așa poate fi descrisă plecarea lui Alex Nedelcu de la Survivor România. Fostul portar și-a luat rămas-bun de la colegii săi fără prea multe emoții, vizibil afectat de faptul că nu se va afla în tabloul finalei.

Alexandru Nedelcu n-a mai prins finala Survivor România

Sportivul i-a salutat pe foștii săi coechipieri de la distanță, spunându-le că îi pupă și îi iubește. Probabil presat de timp, căci emisiunea, fiind transmisă în direct, a fost grăbită de finalizare în ultimele minute.

ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu a făcut câteva declarații după ce flacăra speranței sale s-a stins. Războinicul a spus că își va aminti de toate clipele petrecute la Survivor cu drag și că nu va uita în special momentele frumoase.

A ținut să precizeze că în cadrul acestei competiții și-a făcut și prieteni, cu care probabil că va ține legătura în România.

ADVERTISEMENT

„Îmi voi aminti de colegii mei”

„Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atâta a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele.

De fiecare dată când îmi voi aminti de Survivor. Îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici. Mi-am făcut și prieteni. Vă pup și vă iubesc!”, a spus Alexandru Nedelcu la plecare.

ADVERTISEMENT

Alex Delea și-a câștigat imunitatea în semifinala Survivor, învingându-l pe Nedelcu cu scorul de 5 la 4. Tânărul barman a reușit să obțină a doua victorie consecutivă de la jocurile individuale.

Ultimul joc va avea loc pe 31 mai 2022 și va fi transmisă live pe PRO TV. Cel care se va salva va scăpa de prima etapă eliminatorie, iar ceilalți doi vor fi supuși televotului.

ADVERTISEMENT

În final, publicul va alege marele câștigător din cei doi care vor rămâne după prima fază eliminatorie. Pe rețelele de socializare, cele mai mari șanse pentru a ridica trofeul Survivor le au Elena Chiriac și Ionuț Popa.

Surprize pot apărea oricând. Victoria lui Alex Delea ar fi cea mai interesantă din acest sezon.

 

 

ADVERTISEMENT