Life

Alex Nedelcu, dur cu Elena Chiriac de la Survivor România: „10 Războinici n-o să fie dezbinați de o fetiță”

Alex Nedelcu a spus cu subiect și predicat că Elena Chiriac a încercat să bage zâzanie între Războinicii de la Survivor România. Tânăra este arătată cu degetul și de TJ Miles.
05.04.2022 | 20:53
Alex Nedelcu dur cu Elena Chiriac de la Survivor Romania 10 Razboinici no sa fie dezbinati de o fetita
Alex Nedelcu, critici la adresa Elenei Chiriac de la Survivor România. Foto: PRO TV/ Instagram
ADVERTISEMENT

Dacă până acum publicul Survivor România era obișnuit cu conflicte în interiorul taberei Faimoșilor, de data asta tensiunea s-a extins. La mijloc au intrat și Războinicii.

Elena Chiriac a vrut să bage râcă în echipa Războinicilor de la Survivor România?

Totul s-a întâmplat în urma consiliului nominalizărilor din 4 aprilie, unde Elena Chiriac și CRBL le-au reproșat albaștrilor că sunt foarte dezordonați și că gălăgia lor îi deranjează inclusiv pe cei din echipa lor.

ADVERTISEMENT

Oana Ciocan, cea pe care Elena a pomenit-o, a spus că luptătoarea de taekwondo exagerează. Atunci când a spus că ar strânge-o de gât pe Alexandra Duli pentru că sparge nucă de cocos la prima oră a zilei, trezind-o din somn, a fost în spirit de glumă. Războinicii le-au explicat, pe rând, Faimoșilor că ei nu au cum să înțeleagă unitatea din echipa lor pentru că la ei nu există apropiere.

Și Mari Fica este dezamăgită de echipa din care face parte. Sportiva nu poate înțelege cum 6 oameni nu se pot înțelege deloc. Asta în timp ce Războinicii, care sunt 10 la număr, reușesc să depășească fiecare disensiune.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a fost aspru criticată de Alex Nedelcu la testimoniale. Fostul fotbalist este de părere că tânăra faimoasă a încercat să îi dezbine grupul. Bărbatul a zis că niciunul dintre colegii săi nu a mușcat momeala.

„10 războinici n-o să fie dezbinați de o fetiță care vorbește aiurea și care-și vede interesul”, a spus fără menajamente Alexandru Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac: „Și noi ne-am dus într-o extremă”

Situația creată la consiliu a fost comentată și de Elena Chiriac, în discuția pe care a avut-o separat cu bisericuța ei, formată din Laura Giurcanu și CRBL.

„Sunt cumva aia nebună. Am încercat să fie toată lumea… Și noi ne-am dus într-o extremă. Nu pot să vă schimb. Dacă voi n-ați primit cei 7 ani de acasă…”, sunt concluziile amare trase de Elena.

ADVERTISEMENT

Chiriac a mai zis că s-ar putea să fie prea sinceră și directă uneori, fapt pentru care de acum va acționa cu totul diferit.

 

 

ADVERTISEMENT