Life

Alex Nedelcu, trimis în finala Survivor România? Dezvăluiri după nominalizarea pentru eliminare: “S-a dus să câștige”

După ce Ionuț Popa l-a nominalizat pe Alex Nedelcu pentru eliminare, prietenul cel mai bun al „Tigrului” a reacționat. Aceasta a dezvăluit că întreaga comunitate de susținători îl va ajuta să ajungă în finală.
17.05.2022 | 18:05
Alex Nedelcu trimis in finala Survivor Romania Dezvaluiri dupa nominalizarea pentru eliminare Sa dus sa castige
Prietenii vor să-l trimită pe Alex Nedelcu în finala Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ionuț Popa l-a nominalizat pe Alex Nedelcu pentru a fi eliminat de la Survivor România, în ciuda faptului că păreau destul de apropiați. Prietenul cel mai bun al fostului fotbalist a reacționat și a dezvăluit că el și restul susținătorilor vor face tot posibilul pentru a-l ajuta să ajungă în finală.

Alex Nedelcu, propus spre eliminare. Prietenii concurentului Survivor vor ca el să ajungă în finală

Prietenul cel mai bun al lui Alex Nedelcu, Alex Necula, a intrat în direct, prin apel video, în emisiunea lui Cătălin Măruță și a spus ce părere are despre faptul că „Tigrul” a fost propus spre eliminare chiar de Ionuț Popa.

ADVERTISEMENT

„Ionuț Popa nu se mai poate numi prieten. Prietenia ține o viață întreagă. Ionuț nu mai este prietenul lui Alexandru Nedelcu, s-a dovedit aseară.

Este într-o competiție cu el, dar frumusețea acestei emisiuni este că avem nevoie de dueluri tari, nu să eliminăm strategic anumiți concurenți puternici. Vrem să vedem dueluri între ei doi de acum”, a declarat prietenul lui Alex Nedelcu.

ADVERTISEMENT

„A fost pregătit dinainte”

Totodată, Alex Necula a declarat că el, împreună cu întreaga comunitate de susținători a concurentului Survivor, văd această nominalizare ca pe o probă. Vor să-l susțină pe fostul fotbalist să ajungă mai aproape de visul său, acela de a câștiga competiția.

„Noi, comunitatea lui Nede, am avut o probă, să vedem dacă putem să-l susținem până în finală. Dacă trece de pasul ăsta cu un jucător foarte iubit, TJ Miles, înseamnă că visul lui Nede devine realitate.

ADVERTISEMENT

El a plecat să câștige în finală, nu să ajungă în finală. A fost pregătit dinainte. Multe persoane pot să ajungă în finală, dar cel mai bun câștigă”, a spus tânărul.

„Nede nu a vrut să-l jignească pe Ionuț”

Totodată, despre faptul că Alex Nedelcu l-a numit „Iuda” pe Ionuț Popa, Alex Necula a mărturisit că nu prietenul său nu a făcut asta cu scopul de a jigni, ci pentru a evidenția că s-a simțit trădat.

ADVERTISEMENT

„Nede nu a vrut să-l jignească pe Ionuț. A vrut să-i spună un cuvânt să înțeleagă ceea ce simte el. S-a simțit trădat.

A înțeles și Nede că acum nu mai trebuie să-i ajute, să împartă mâncarea și așa mai departe. Nede n-a plecat la această emisiune cu o strategie, a fost acolo cum e el. Cred că și de asta ceilalți au ajuns să aibă drag de el”, a adăugat prietenul concurentului Survivor România.

 

ADVERTISEMENT