Declaraţie de dragoste pentru Serena Williams: “Am avut bilet în primul rând pentru a vedea măreţia”

Gabriel Esanu    Ionut Neamţu   
in Sporturi
04/04/2018, 15:29
Declaraţie de dragoste pentru Serena Williams: “Am avut bilet în primul rând pentru a vedea măreţia”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Ohanian spune că se simte norocos pentru că a avut ocazia să o întâlnească pe Serena şi că a rămas uimit cât de mult poate să muncească soţia sa pentru marea ei ambiţie, aceea de a fi cea mai bună jucătoare de tenis din lume şi din istorie.

“În ultimii trei ani, am avut bilet în primul rând pentru a vedea măreţia. Este copleşitor doar să vezi cât de mare este presiunea pe care trebuie să o învingă. Să îţi dai seama de ce e nevoie cu adevărat pentru a fi atât de mare. Este vorba despre muncă şi despre etică la un alt nivel. Obişnuiam să schimb canalul când începea un meci de tenis. Acum am ajuns să apreciez acest sport. Nu este vorba doar despre provocarea fizică, dar şi despre cea mentală. Eu nu îmi imaginez cum mi-aş putea face treaba ştiind că milioane de oameni mă urmăresc”, a declarat Ohanian pentru NY Times.

Serena Williams, câştigătoare a 72 de titluri WTA, a fost prezentă de-a lungul carierei la nu mai puţin de 67 de turnee de Grand Slam. A revenit în turneele din SUA, unde a arătat că este încă departe de cea mai bună formă. A reuşit să câştige un singur meci.

Închide ×