Fotbal intern

Alex Pașcanu, decizie clară după evoluțiile de la Euro U21: ”Vreau să joc, chiar și în România”

29.06.2019 | 13:07
Alex Pascanu decizie clara dupa evolutiile de la Euro U21 Vreau sa joc chiar si in Romania

Fundașul echipei naționale de tineret a României, Alex Pașcanu, a luat o decizie clară după evoluțiile foarte bune pe care le-a avut la Euro U21. Fotbalistul formației Leicester City, care în ultimul sezon a evoluat pentru echipa Under 23 a clubului englez, are mai multe oferte de transfer, își dorește să joace constant la seniori și nu exclude să ajungă în Liga 1.

Alex Pașcanu, decizie clară după evoluțiile de la Euro U21: ”O să vedem care sunt cele mai bune opţiuni”

”Probabil de luni încep să analizez ofertele că mai avem de petrecut. De luni o să încep să vedem ce opţiuni sunt. Sunt şanse peste tot. O să analizăm şi o să vedem care sunt cele mai bune opţiuni. Vreau să merg undeva unde să joc neapărat. Nu exclud nici să joc în România”, a declarat Alex Pașcanu despre decizia luată după prestațiile bune de la Euro U21.

”Sperăm la medalie la Tokyo. Mergem doar cu gândul la medalie şi abia aşteptăm Tokyo. Nu există cuvinte pentru ce s-a întâmplat în seara asta. Nu am primit semnale să ne aşteptăm la primirea asta. Chiar a fost o surpriză foarte mare. Au arătat băieţii nişte imagini în avion, dar nu-mi venea să cred. Probabil că acum începem să realizăm ce am putut să facem. Suntem foarte mândri nu avem cuvinte. Ăsta e doar începutul. Am arătat la toată Europa că avem echipă care trebuie luată în seamă şi pe viitor sunt sigur că o să putem face lucruri şi mai măreţe”, a mai spus internaționalul român la revenirea în țară, conform telekomsport.ro.

Alex Pașcanu sărbătorind în vestiar cu steagul României victoria împotriva Angliei de la Euro U21 (sursă foto: Facebook echipa națională de fotbal a României)

FCSB și CFR Cluj îl vor pe Alex Pașcanu

Clubul Leicester City a activat clauza din contractul lui Alex Pașcanu, astfel că internaționalul român va mai rămâne un sezon la gruparea engleză. Cu toate acestea, fundașul central are mai multe oferte de transfer și britanicii ar putea să-i dea drumul pentru o sumă consistentă. FANATIK a anunțat încă din luna mai că Gigi Becali își dorește să-l aducă la FCSB pe internaționalul român, dar serviciile acestuia ar mai fi interesată și campioana CFR Cluj.

Înainte de începerea turneului final așl Campionatului European de tineret, FANATIK a stat de vorbă cu Alex Pașcanu, iar acesta a spus că nu exclude o revenire în Liga 1, dar a precizat că nu a vorbit despre acest lucru cu Gigi Becali. Fundașul în vârstă de 20 de ani a jucat în trei dintre cele patru partide jucate de România la Euro 2019, fiind menajat de selecționerul Mirel Rădoi la ultima întâlnire din grupă cu Franța.

2.00 este cota Spaniei la Betano pentru un succes în finala cu Germania

Tags: