Fotbal intern

Alex Paşcanu, după plecarea de la CFR Cluj: ”Au fost câteva chestii diferite faţă de Anglia”. Cum îl caracterizează pe Dan Petrescu

20.01.2020 | 14:40
Alex Pascanu dupa plecarea de la CFR Cluj Au fost cateva chestii diferite fata de Anglia Cum il caracterizeaza pe Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Internaționalul român de tineret Alex Paşcanu a vorbit în premieră după plecarea de la CFR Cluj și împrumutul pînă la finalul sezonului FC Voluntari.

Alex Paşcanu, după plecarea de la CFR Cluj: ”Am venit să prind mai multă experienţă”

”A fost un an foarte bun, cu multe lucruri care s-au întâmplat. Nu a fost o tranziţie uşoară, dar am învăţat foarte multe. Chiar şi în a doua parte a sezonului în care nu a am jucat cât aş fi dorit, am învăţat multe chestii care sper să mă ajute în carieră”, a spus fundașul pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Tranziţia asta a fost mai dificilă. Au fost şi nişte condiţii la CFR care nu… Au fost câteva chestii diferite faţă de Anglia. Primele jocuri de la CFR au fost dificile, dar am venit să prind mai multă experienţă”, a declarat Alex Pașcanu după plecarea de la CFR Cluj.

”Dan Petrescu e un om foarte exigent”

”Sunt câteva chestii foarte diferite în comparaţie cu Anglia, dar fotbalul e tot fotbal şi ar trebui să fac faţă. Au fost câteva chestii care nu au fost cum ar trebui şi din partea mea şi sper să putem regla chestiile astea”, a mai spus Pașcanu.

ADVERTISEMENT

”Dan Petrescu e un om foarte exigent. Aşa e şi la antrenamente, antrenamente dure. Acum am venit aici şase luni până vară, vom vedea din vară ce va fi”, a încheiat internaționalul de tineret.

Rădoi a intermediat împrumutul la Voluntari

CFR Cluj a decis să-l împrumute pe fundașul Alex Pașcanu la FC Voluntari până la vară, după ce în prima parte a sezonului a jucat doar 234 de minute în patru partide.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că cel care a intermediat mutarea a fost chiar selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi. Tehnicianul are o afinitate pentru Alex Pașcanu și de aceea s-a implicat și a dicutat chiar cu primarul de la Voluntari, Florentin Pandele.

Pașcanu promite calificarea la Euro 2021

Implicarea lui Mirel Rădoi în această mutare este și un ajutor pentru noul selecționer de la tineret, Adrian Mutu. Alex Pașcanu va avea meciuri în picioare la Voluntari și va fi astfel pregătit pentru duelurile din preliminariile U21.

ADVERTISEMENT

Fundașul Alex  Pașcanu promite calificarea echipei naționale de tineret a României la Campionatul European din 2021 și speră ca același lucru să-l realizeze și reprezentativa de seniori în 2020.

ADVERTISEMENT