Fotbal intern

Alex Pașcanu a confirmat FANATIK. Are ofertă de la FCSB! „Liga 1 nu e un pas înapoi! Nu exclud nicio opțiune” EXCLUSIV

09.07.2019 | 12:49
Alex Pascanu a confirmat FANATIK Are oferta de la FCSB Liga 1 nu e un pas inapoi Nu exclud nicio optiune EXCLUSIV

Gigi Becali mai are un jucător pe care dorește foarte mult să-l transfere la FCSB în această pauză competițională. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate interesul patronului pentru Alex Pașcanu, apoi Becali a recunoscut că titularul naționalei de tineret este pe lista sa. Lucrurile s-au accelerat după terminarea turneului final din Italia, Becali fiind foarte hotărât să facă acest transfer.


UPDATE, 9 IULIE. Alex Pașcanu a vorbit despre ofertele pe care le are în acest moment, confirmând informațiile FANATIK, anume că Gigi Becali a discutat cu impresarii săi să vină la FCSB. „Mi-au spus impresarii mei că au fost contactați de FCSB și CFR Cluj, nu exclud nicio optiune. Nu ar fi un lucru bun dacă aș exclude o opțiune. Eu nu am o clauză care poate fi plătită. Nu cred că ar fi un pas înapoi să vin în România, e un pas înainte pentru că ar fi o echipă de seniori. Dacă aș fi la o echipă de seniori din Championship sau la echipa mare a lui Leicester, ar fi un pas înapoi, dar nu este cazul”, a declarat Alex Pașcanu pentru ProX.


Alex Pașcanu la FCSB este lovitura pe care Gigi Becali o pregătește în aceste zile

ȘTIREA INIȚIALĂ. 6 IULIE, ORA 10:00. Patronul celor de la FCSB a fost impresionat de evoluțiile pe care Alex Pașcanu le-a avut la meciurile din Italia și consideră că jucătorul are un mare potențial de creștere. Mai mult, Pașcanu s-ar încadra în strategia lui Becali de a avea doar jucători români peste puțin timp la FCSB.

În acest moment, roș-albaștrii au trei fundași centrali de meserie – Planic, Cristea și Bălașa -, mai putând juca în acea poziție Pintilii, Filip, Nedelcu sau Momcilovici. Becali pregătește viitorul, pentru că Planic intră în ultimul an de contract și nu i s-a propus prelungirea. Latifundiarul vrea neapărat să-l convingă pe Pașcanu să facă pasul.

Alex Pașcanu România U21
Alexandru Pașcanu în meciul de fotbal dintre Romania U21 si Croatia U21 din etapa 1, grupa C a Campionatului European 2019, disputat pe San Marino Stadium, marti, 18 iunie 2019.© FOTO: Sport Pictures

Jucătorul a recunoscut oferta din Liga 1 și e dispus să se întoarcă în fotbalul românesc

Zilele trecute, după terminarea meciurilor de la EURO, Alex Pașcanu a vorbit și despre viitorul său. „Am o ofertă concretă din România, dar nu pot să spun mai mult. Voi lăsa toate opțiunile deschise. Am vorbit cu impresarii, iar cel mai important lucru este să joc. Va fi primul meu sezon la seniori”, a declarat fundașul crescut de Leicester la Digisport.

Deși nu a dat detalii, actuala ofertă a lui Pașcanu din Liga 1 este de la FCSB. Gigi Becali a vorbit cu jucătorul și se va implica în continuare personal pentru rezolvarea acestei mutări.

Gigi Becali vrea să-l ia pe Pașcanu și pentru a da o nouă lovitură CFR-ului!

Și mai este un detaliu care pune pe „repede înainte” acest transfer al lui Pașcanu la FCSB. După „modelul Darius Olaru”, Gigi Becali încearcă să i-l sufle CFR-ului, care suferă enorm la regula U21. Dan Petrescu se plângea înainte de Supercupa cu Viitorul că mai are nevoie de un fundaș central și l-a cerut conducerii pe Pașcanu.

Alex Pașcanu
Alex Pașcanu nu a jucat încă niciun meci la seniori. Probabil o va face înainte de a împlini 21 de ani. Sursa: sportpictures.eu

Într-adevăr, CFR Cluj a negociat înainte de EURO pentru fundașul central, dar șefii din Gruia nu s-au înțeles atunci cu impresarii jucătorului. E posibil ca ardelenii să reia pista, mai ales că l-au pierdut pe Boli, dar și pentru că au nevoie de titulari U21 pentru campionat. În acest moment, campioana îi are pe Costache, Itu și Petrila, primul fiind accidentat, și trebuie să joace cu doi din primul minut. Iar disperarea lui Petrescu îl va face pe Becali să urgenteze transferul lui Pașcanu, plus afinitatea patronului pentru tricolorul U21.

  • 20 de ani a împlinit Alex Pașcanu pe 28 septembrie 2018, el fiind născut la Bârlad
  • 400.000 de euro este cota stoperului român în acest moment, el prelungind contractul cu Leicester pentru încă un sezon