Premier League

Alex Pașcanu rămâne la Leicester! Încă un transfer ratat de FCSB. Anunțul englezilor: “A semnat!”

08.06.2019 | 16:09
Alex Pascanu ramane la Leicester Inca un transfer ratat de FCSB Anuntul englezilor A semnat

FANATIK a dezvăluit pe 17 mai că oficialii lui Leicester vor avea o întâlnire cu Alex Pașcanu pentru a decide dacă vor activa clauza pentru prelungirea contractului, iar englezii au decis ca fundașul în vârstă de 20 de ani să rămână la clubul care evoluează în Premier League. Astfel, FCSB, club care a anunțat că dorește să îl transfere pe internaționalul român U21, a mai ratat o țintă în această vară.

Alex Pașcanu rămâne la Leicester

Leicestermercury.co.uk anunță că Alex Pașcanu se află pe lista jucătorilor cărora celor de la Leicester le-au oferit un nou contract, iar fundașul în vârstă de 20 de ani care va juca la Campionatul European din Italia și San Marino a acceptat să rămână la gruparea din Premier League.

Fosta campioană a Angliei a renunțat la nu mai puțin de 13 jucători, dar alți cinci și-au prelungit contractele. Alături de Alex Pașcanu, alți jucători de la academia clubului au primit noi contracte: Calvin Ughelumba, Layton Ndukwu, Tyrese Shade și Conor Tee.

Alex Pașcanu în timpul unui meci jucat pentru România U21
Alex Pașcanu în timpul unui meci jucat pentru România U21

Pașcanu era tentat să plece de la Leicester

Alex Pașcanu a bifat 16 meciuri pentru echipa Under 23 al celor de la Leicester în sezonul 2018 – 2019 și a fost folosit din primul minut în 15 partide. Înainte ca oficialii clubului din Premier League să decidă să activeze clauza de prelunire a contractului, Alex Pașcanu s-a arătat tentat să plece în această vară la o nouă echipă.

“Deocamdată sunt concentrat 100% pe Campionatul European. După turneul final o să văd toate ofertele și voi lua o decizie. Am văzut ce s-a scris, ce s-a vorbit. Cu Gigi Becali personal nu am vorbit niciodată. Am citit în presă. Deocamdată nu mă gândesc la echipa de club, după ce terminăm cu turneul final o să mă focusez și pe asta. Iau în calcul să vin în Liga 1 și vreau să las toate oportunitățile deschise pentru că după Euro vreau să merg la o echipă la care pot să progresez cât mai mult”, a spus Alex Pașcanu pentru  FANATIK.

  • 20 de ani are Alex Pașcanu