Fotbal intern

Alex Paşcanu, tentat să se transfere la FCSB. “Din vară o să fac următorul pas! Sunt gata de orice provocare!”

16.03.2019 | 18:35
Alex Pascanu tentat sa se transfere la FCSB Din vara o sa fac urmatorul pas Sunt gata de orice provocare

Alex Paşcanu a ajuns în România pentru a se alătura lotului pregătit de Mirel Rădoi, iar fundaşul aflat sub contract cu Leicester a lăsat să se înţeleagă că este tentat să se transfere la FCSB la finalul sezonului 2018 – 2019. Internaţionalul român U21 se află pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, iar latifundiarul din Pipera a declarat de mai multe ori că este interesat de serviciile acestuia.

Alex Paşcanu este tentat să se transfere la FCSB

“M-am gândit (n.r. la un posibil transfer la FCSB în iarnă), dar într-un final am ales să stau acolo (n.r. la Leicester) în următoarele şase luni, până în vară. Şi din vară o să fac pasul următor. La orice club la care mă voi duce, va fi o provocare mare.

O să fie un pas important. Dar mie îmi plac provocările. La orice club mă duc, sau dacă rămân la Leicester, sunt gata de orice provocare”, a spus Alex Paşcanu, fundaşul echipei naţionale a României U21, conform Telekom Sport. 

Alex Paşcanu într-un meci jucat alături de Leicester U23

Ce spune fundaşul despre România U21

Alex Paşcanu a comentat şi în legătură cu echipa naţională a României U21. Fundaşul lui Leicester a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile amicale pe care tricolorii mici le vor juca împotriva Spaniei lşi Danemarcei, iar acesta se bucură că va avea ocazia să se dueleze cu adversari puternici înaintea Campionatului European din 2019 care va avea loc în Italia şi San Marino.

“Sunt ultimele meciuri amicale înainte de turneul final şi sunt foarte importante. Avem şansa să ne practicăm jocul şi mai bine şi să vedem la ce stadiu suntem înainte de turneul final. E foarte ok să avem adversari tari, pentru că o să mergem în Italia şi acolo avem adversari foarte puternici. Nu avem adversari uşori, aşa că e foarte bine să jucăm meciurile astea două. Simţim că suntem buni, suntem puternici, avem o echipă bună şi simţim că putem să facem un campionat bun” a spus fundaşul lui Leicester.

Tags: