Fotbal intern

Alex Paşcanu trage un semnal de alarmă după anunţul LPF: “Vor fi multe riscuri până se găseşte un vaccin”

15.04.2020 | 19:26
Alex Pascanu trage un semnal de alarma dupa anuntul LPF Vor fi multe riscuri pana se gaseste un vaccin
ADVERTISEMENT

Alexandru Pașcanu, fundașul lui FC Voluntari împrumutat la formația ilfoveană de la CFR Cluj, a vorbit despre riscurile pe care le vor avea jucătorii în momentul revenirii pe teren.

Alex Pașcanu trage un semnal de alarmă

Alex Pașcanu a vorbit despre frica jucătorilor din Liga 1, din cauza pandemiei de coronavirus: „Vă dați seama că o să fie mai multe riscuri, mai ales până se găsește un vaccin, să fim cu toții în siguranță, autoritățile știu mai bine, ei iau cele mai bune decizii”.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt în carantină, la bunici, la țară. Vă dați seama că nu e ușor, pentru toți e mai greu. Dar încercăm să trecem cu bine peste perioada asta. Noi ar trebui să încercăm să ne menținem în formă, cât putem, acasă”, a spus Pașcanu la Pro X.

  • 21 de ani a împlinit Alex Pașcanu pe 28 septembrie

„E important ce mâncăm în această perioadă!”

Alex Pașcanu a continuat să vorbească și consideră că în aceste momente alimentația este foarte importantă pentru fotbaliști: „E foarte important ce mâncăm în perioada asta. Eu am decis să merg la țară la bunici, au o curte destul de mare”.

ADVERTISEMENT

„Pot să ies pe câmp, în sat, nu mă întâlnesc cu poliția, am declarația la mine, masca la mine, dar nu mă întâlnescu cu nimeni”, a mai spus Alex Pașcanu.

„Nu regret că am ales CFR Cluj! Nu am mers la FCSB, pentru că cei de la Cluj vorbiseră mai mult cu mine și înainte. Am fost încântat că voi fi antrenat de domnul Dan Petrescu și sper să revin cu forțe noi la echipă”, a mai spus Alex Pașcanu.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Alexandru Pașcanu a jucat 14 meciuri și a marcat un gol.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Pașcanu, conform transfermarkt.com