Fotbal intern

Alex Paşcanu vorbeşte despre transferul la FCSB. “Voi încerca să fac cea mai bună alegere!”

30.10.2018 | 18:24
Alex Pascanu vorbeste despre transferul la FCSB Voi incerca sa fac cea mai buna alegere

Gigi Becali a început negocierile pentru Alex Paşcanu, internaţionalul român U21 care se află sub contract cu Leicester, iar fundaşul în vârstă de 20 de ani care evoluează în prezent pentru Leicester U23 a vorbit despre un viitor transfer la vicecampioana României.

Alex Paşcanu va intra în ultimele luni de contract cu Leicester în iarnă, iar fotbalistul în vârstă de 20 de ani aşteaptă ofertele pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul său. Fotbalistul echipei naţionale a României este monitorizat de FCSB din vară, iar Gigi Becali crede că poate da lovitura cu apărătorul care a fost convocat de Cosmin Contra la naţionala României pentru meciurile cu Lituania şi Muntenegru.

Alex Paşcanu vorbeşte despre transferul la FCSB

Alex Paşcanu a lăsat de înţeles că nu ar refuza o ofertă venită de la FCSB pe numele său, dar speră că va lua o decizie bună pentru viitorul său. “Nu ştiu, voi lua în calcul toate ofertele care vor veni şi voi încerca să fac cea mai bună alegere”, a spus Alex Paşcanu, fundaşul lui Leicester, conform prosport.

Alex Paşcanu a fost convocat de Cosmin Contra pentru ultimele două partide din Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, atunci când reprezentativa României va juca pe teren propriu contra Lituaniei şi în deplasare, împotriva selecţionatei Muntenegrului. Partida de pe “Ilie Oană” cu Lituania va avea loc pe 17 noiembrie, de la ora 21.45, şi se va disputa cu porţile înschise, în urma sancţiunii primite din partea Comisiei de Disciplină UEFA, iar pe 20 noiembrie, de la ora 21.45, “tricolorii” vor juca la Podgorica cu Muntenegru.

Totodată, Alex Paşcanu a reuşit să o califice pe România U21 la Campionatul European care va avea loc în vara anului 2019, în Italia şi San Marino. “Tricolorii” mici au terminat pe prima poziţie în Grupa 8 şi au fost neînvinşi.