Fotbal intern

Alex Pițurcă și Cristina Ich, din nou un cuplu! Fiul fostului selecționer și-a iertat partenera după ce aceasta a sărutat un alt bărbat

15.03.2019 | 14:29
Alex Piturca si Cristina Ich din nou un cuplu Fiul fostului selectioner sia iertat partenera dupa ce aceasta a sarutat un alt barbat

Alex Pițurcă și Cristina Ich formează din nou un cuplu după ce fiul fostului selecționer a trecut peste infidelitatea partenerei. Cei doi aveau planuri de măritiș, însă tânăra a fost surprinsă în timp ce se săruta cu fostul ei iubit. Ca scena să fie perfectă, cei doi se aflau și în fața scării blocului unde acesta locuia. Conform presei, Cristina și tânărul au urcat apoi în apartmanetul bărbatului, unde au stat preț de o oră.

Alex Pițurcă și Cristina Ich, din nou un cuplu!

Alex Pițurcă a aflat de isprava logodnicei și a anunțat că nu se mai poate pune problema unei relații. Cu toate acestea, la finalul săptămânii, cei doi au fost văzuți împreună într-un club de fițe din București. Astfel, cea supranumită Regina Instagramului în lumea mondenă sau Angelina Jolie de România, a reușit să-l convingă pe fiul fostului selecționer că întreaga întâmplare a fost premeditată de fostul iubit.

„Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Alex Pițurcă și Cristina Ich, din nou un cuplu! Ich și Alex Pițurcă
Cristina Ich și-a sărutat fostul partener

Ce scuze a avut Ich și cum s-a împăcat cu Pițurcă

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”, a declarat Cristina Ich.

Cert este că în club, Ich a reușit să îl readucă în brațele ei pe Alex Pițurcă. Cancan.ro scrie că aceasta s-a așezat la o masă alăturată fiului lui Victor Pițurcă și până când au ajuns unul în brațele celuilalt nu a mai durat mult. Cei doi și-au dat întâlnire de câteva ori la toaletă, apoi s-au îmbrățișat și s-au sărutat.

  • 2011 este anul în care Alex Pițurcă s-a retras din fotbalul profesionist