Fotbal intern

Alex Tătaru, portarul Rapidului acuzat că e stelist, rupe tăcerea: “Îmi pare rău că i-am dezamăgit!”. Exclusiv

22.10.2020 | 15:03
Alex Tataru portarul Rapidului acuzat ca e stelist rupe tacerea Imi pare rau ca iam dezamagit Exclusiv
Alex Tătaru, portarul Rapidului acuzat că e stelist, rupe tăcerea: "Îmi pare rău că i-am dezamăgit!". Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Alex Tătaru a fost portarul Rapidului în confruntarea pierdută în Cupa României împotriva celor de la Progresul Spartac, scor 2-3. Goakeeperul a greșit la golul decisiv marcat în minutul 119 de Milea care i-a scos pe “vișinii” din Cupa României. 

Fanii au luat foc pe rețelele de socializare și au publicat capturi de pe rețelele de socializare ale tânărului portar. În postările care datează din 2014 și 2015, Tătaru a fost surprins că încuraja Steaua și se bucura la golurile Stelei.

ADVERTISEMENT

Astfel, mulți fani i-au reproșat nu numai prestațiile modeste din ultimele meciuri ci și faptul că este suporter al marii rivale, Steaua (VEZI POSTĂRILE AICI). Alex Tătaru le-a răspuns contestatarilor în FANATIK, spunând că Rapidul are cei mai frumoși fani:

Alex Tătaru, portarul Rapidului acuzat că e stelist, rupe tăcerea: “Acele postări sunt din 2014”

“Da, am văzut și eu imaginile.. nu pot decât să spun că acele imagini și postări sunt din 2014. Dar văzând galeria Rapidului de la primul meci nu ai cum să nu te atragă!

ADVERTISEMENT

Avem cei mai minunați suporteri din țară, asta se vede la fiecare meci când sunt alături de noi, în aceste vremuri online, dar ei ne sprijină necondiționat și noi trebuie să-i răsplătim cu victorii.

“Îmi pare rău că i-am dezamăgit”

Suntem într-o perioada mai proastă dar cu siguranță vom trece peste asta așa cum am trecut mereu! Sunt la Rapid încerc să-mi fac treaba cât mai bine meci de meci, să ajut cu ce pot…

ADVERTISEMENT

Încă se vede lipsa de experiență în meciurile cheie, îmi pare rău că i-am dezamăgit în aceste 2 meciuri, sper să mai primesc șanse și să-mi pun în valoare adevăratele calități!”, a spus Tătaru pentru FANATIK.

Alex Tătaru a ajuns la Rapid în 2018

Eliminarea Rapidului a fost una rușinoasă în fața unei echipe de Liga a III-a. Suporterii și-au pierdut răbdarea cu echipa lui Adrian Iencsi, care trece printr-o perioadă foarte dificilă, cu înfrângeri la Comuna Recea și FC U Craiova în campionat, respectiv Progresul Spartac în Cupă.

ADVERTISEMENT

Alex Tătaru a fost transferat de Rapid în urmă cu doi ani. În ciuda vârstei fragede a bifat 15 meciuri la echipa mare a Rapidului, ultimul, cel de tristă amintire cu Progresul Spartac, în care a scăpat în poartă balonul trimis de Milea. El este component și al naționalelor de juniori ale României.

„Sunt foarte dezamăgit, nu mă așteaptam la o asemenea evoluție. E prima dată când mă simt total dezamăgit de băieți. E inadmisibil. Ne-au lipsit niște jucători, nu ne-am putut baza nici pe Drăghiceanu, a avut niște probleme stomacale”, Adrian Iencsi după meciul cu Progresul

  • 18 ani are Alex Tătaru
  • 6 este locul ocupat de Rapid în Liga 2

 

ADVERTISEMENT