Fotbal intern

Alex Tudorie, după ce a început să joace din nou pentru U Craiova: „Mister îmi dă încredere”. Video

05.03.2021 | 13:46
Alex Tudorie dupa ce a inceput sa joace din nou pentru U Craiova Mister imi da incredere Video
alexandru tudorie
ADVERTISEMENT

Alexandru Tudorie a început să joace din nou pentru Universitatea Craiova. Marinos Ouzounidis l-a trimis în teren în ambele meciuri cu Chindia, iar atacantul a recunoscut că antrenorul îi dă încredere și speră să prindă cât mai multe minute pentru olteni.

În sistemul 4-2-3-1 impus de tehnicianul grec la Craiova, Tudorie ar putea să se adapteze mai ușor, iar acesta este un motiv pentru care Ouzounidis îl încearcă pe fostul jucător al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

În interviu acordat pentru site-ul clubului, Alexandru Tudorie a vorbit și despre confruntarea cu Botoșani, care se va desfășura sâmbătă, de la ora 14:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Alexandru Tudorie, declarații după ce a început să joace din nou pentru Universitatea Craiova: „Mister Ouzounidis îmi dă încredere”

Alexandru Tudorie nu a avut cel mai fericit parcurs la Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor a prins puține minute pe teren, însă Marinos Ouzounidis a considerat că echipa are nevoie de el, astfel că Tudorie și-a făcut simțită prezența pe gazon în meciurile de la Buzău, cu Chindia: „Mă bucur că am început să joc din nou, că Mister îmi dă încredere, că m-a introdus în aceste două jocuri.

ADVERTISEMENT

Sper ca golul să fie cât de curând, asta îmi doresc. Obiectivul meu este să câștigăm și dacă înscriu este un bonus. Echipa națională este visul oricărui jucător, dar, momentan, pentru că eu nu am mai jucat de ceva timp, eu mă gândesc cât mai mult să joc bine pentru Craiova, să prind cât mai multe minute și, deocamdată, vreau să joc bine, aici, la Craiova. Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre sistemul de joc. Mister este cel care face tactica. El ne motivează la fiecare meci și este decizia lui ce sistem de joc joacă. ”

Jucătorul de 24 de ani vrea să uite de ghinioanele pe care le-a avut din momentul transferului la Craiova. Tudorie s-a accidentat înainte de prima etapă a campionatul, iar, ulterior, a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Așa a fost să se întâmple, acum nu mai are rost să vorbim de trecut. Contează prezentul și să vedem ce vom face în viitor. Eu mă pregătesc bine în continuare și când sunt introdus în teren îmi fac treaba cât mai bine.” 

ADVERTISEMENT

Tudorie își dorește un titlu cu Universitatea Craiova: „Ar fi foarte frumos să sărbătorim cu fanii”

După înfrângerea cu Chindia din campionat, Universitatea Craiova primește vizita formației lui Marius Croitoru, FC Botoșani, iar Tudorie anunță că jocul nu va fi unul ușor, dar consideră că „alb-albaștrii” sunt mai puternici:  „Va fi un meci dificil cu FC Botoșani, la fel ca oricare altul. Botoșani este o echipă bună care se bate la play-off. Va fi un joc echilibrat, dar spun eu că suntem mai buni și jucăm și acasă.

Chiar dacă nu sunt spectatori, de care aveam mare nevoie, eu zic că vom lua cele trei puncte. A trecut meciul din campionat cu Chindia, urmează jocul cu Botoșani, de mâine. La echipă este o atmosferă bună, ne-am antrenat bine și abia așteptăm să jucăm mâine și să câștigăm,” a mai declarat Alexandru Tudorie.

ADVERTISEMENT

Atacanții Craiovei nu prea mai reușesc să înscrie, lucru recunoscut de Tudorie: „În ultima perioadă, în ofensivă nu prea am înscris. Nu cred că este important cine înscrie, ci să câștigăm meci de meci cele trei puncte. 

Un titlu ar însemna enorm pentru mine, ar fi primul titlu din cariera mea de jucător. O echipă puternică cum este Craiova și vă dați seama că după 30 de ani ar fi foarte frumos să sărbătorim un nou titlu în Bănie, dar mai frumos ar fi cu suporteri. Dacă ar da drumul și cu suporteri ar fi superb,” a adăugat Tudorie.

  • 400.000 de euro este cota lui Alexandru Tudorie, conform site-urilor de specialitate
  • 6 prezențe în tricoul alb-albastru are jucătorul de 24 de ani

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova– FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele

 

 

ADVERTISEMENT