Life

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul pe care i l-a oferit

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Iată ce inel i-a oferit acesteia.
22.07.2021 | 12:49
Alex Velea a ceruto in casatorie pe Antonia Cum arata inelul pe care i la oferit
ADVERTISEMENT

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia, după opt ani de relație. Artistul a postat o fotografie în care se vede cât de fericită este Antonia, dar și inelul pe care acesta i l-a oferit.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Ce inel i-a oferit

Cântărețul este și el la fel de fericit, pentru că a cerut-o de nevastă pe mama copiilor săi și a ținut să împărtășească această bucurie a lor cu fanii. Astfel, el a postat o imagine cu aleasa inimii sale, care este vizibil emoționată.

ADVERTISEMENT

Antonia poartă pe deget un inel masiv, încrustat cu multe diamante, dar care este foarte special pentru că are și multe pietre prețioase de culoare galbenă.

Totodată, au venit și primele declarații după marele eveniment. Alex Velea i-a mărturisit iubirea partenerei sale de viață și chiar a spus că ea este o comoară în viața sa.

ADVERTISEMENT

„A zis Da! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!! #comorileluivelea”, a scris artistul pe contul său de Facebook.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Ce inel i-a oferit
Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Ce inel i-a oferit. Sursa foto: Facebook

Alex Velea și Antonia, împreună de opt ani. Începutul a fost greu pentru ei

Lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru Alex Velea și Antonia, la începutul relației, pentru că oamenii îi judecau și chiar îi acuzau că și-au stricat familiile unul celuilalt, după cum spunea chiar artistul.

ADVERTISEMENT

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare.

Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri”, a declarat artistul pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Totuși, ei nu au ascultat aceste lucruri rele care se spuneau despre ei și au clădit în continuare o viață împreună. Așa s-au născut cei doi fii ai lor, Dominic și Akim.

„Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă.

Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea”, a mai spus cântărețul.

ADVERTISEMENT