Life

Alex Velea, adevărul despre scandalul cu Abi Talent. Ce a spus abia acum cântărețul

Alex Velea și Abi Talent au fost la cuțite o perioadă lungă de timp, schimbul de replici dintre cei doi scoțând la iveală foarte multe lucruri.
10.09.2021 | 23:46
Alex Velea, adevărul despre scandalul cu Abi Talent. Ce a spus abia acum cântărețul
Alex Velea, adevărul despre scandalul cu Abi Talent. Ce a spus abia acum cântărețul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubitul Antoniei și tânărul în vârstă de 19 ani s-au certat și și-au aruncat vorbe grele vreme îndelungată, în momentul de față artistul din Craiova făcând o dezvăluire nouă.

Alex Velea a fost întrebat cum ar reacționa în cazul în care băieții săi, Dominic și Akim, ar asculta piesele interpretate de nimeni altul decât Abi Talent.

Răspunsul fostului concurent de la Asia Express a fost unul neașteptat, dar în același timp s-a putut sesiza faptul că a fost numai o glumă nevinovată.

ADVERTISEMENT

Alex Velea și Abi Talent, în continuare în conflict? Ce a declarat iubitul cântăreței Antonia

„Aș scoate cureaua de la pantaloni și i-aș zice «vino la tatăl tău». E amuzantă întrebarea”, a spus Alex Velea, conform cancan.ro.

Declarația vedetei vine după ce Abi Talent a făcut mai multe dezvăluiri șocante. În trecut, adolescentul a insinuat chiar faptul că artistul nu ar fi tatăl biologic al băieților pe care-i are cu Antonia.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu s-a oprit aici și chiar a numit-o pe Maya, fiica frumoasei brunete cu Vincenzo Castellano, „celălalt copil”, lucru care l-a deranjat enorm pe Alex Velea.

Cântărețul din Craiova i-a dat imediat replica, postările din mediul online fiind interminabile între ei în urmă cu ceva vreme. La momentul respectiv s-au „bătut” în versuri.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, dreptul la replică. Ce i-a spus lui Abi Talent

„A vorbit și de Antonia, că îi este dor de Vincenzo și celălalt copil. Știi ce durere i-ai provocat cu «celălalt copil»? Dar tu ești mizer! Tu oricum n-ai respect, bun simț.

Cineva din familia ta a sunat de la pușcărie, că «se ridică neamul». Dar suntem în 2020, nu se mai bate lumea. Tu ești un copil-problemă. Nu înțeleg de ce exiști în mediul ăsta.

ADVERTISEMENT

Ai ajuns la o masă, unde era și Anamaria Prodan. Ai lăsat să se înțeleagă că s-a terminat… ce s-a terminat? Femeia nici nu te cunoștea. Ai încercat să inventezi un scandal.

Noi n-am avut nici măcar o convorbire. Cu Vincenzo am o relație mai mult decât decentă, putem să mâncăm la aceeași masă”, a spus Alex Velea în urmă cu ceva timp, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri