Life

Alex Velea, adevărul despre trădarea lui Lino Golden și Mario Fresh: „Mă așteptam la asta”

03.02.2021 | 22:30
Alex Velea adevarul despre tradarea lui Lino Golden si Mario Fresh Ma asteptam la asta
Alex Velea, adevărul despre trădarea lui Lino Golden și Mario Fresh. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Velea a spus adevărul despre trădarea lui Lino Golden și Mario Fresh, care au părăsit „Golden Boy Society” în toamna anului trecut. Cei doi artiști au stârnit numeroase controverse după ce l-ar fi trădat pe cel care le-a lansat cariera muzicală. 

În urmă cu câteva luni, lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită de vestea că tinerii lansați de iubitul Antoniei vor părăsi organizația creată de Alex Velea, care a fost de ajutor în cariera mai multor artiști.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă vestea a venit ca o lovitură pentru celebrul cântăreț, Alex Velea recunoaște că se aștepta ca un astfel de moment să aibă loc, la un moment dat.

Alex Velea, adevărul despre trădarea lui Lino Golden și Mario Fresh

Au trecut aproape cinci luni de când Lino Golden și Mario Fresh au părăsit „golden Boy Society”, comunitatea înființată de Alex Velea pentru a-i ajuta pe tinerii artiști să facă primul pas în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus clar că nu se gândește să se împace cu cei doi băieți și că trădarea lor nu a fost chiar ceva de neimaginat, pentru că se aștepta la o astfel de lovitură.

Niciodată, nu (nr. se gândește să se împace cu ei)! Nu vrea nimeni asta, fiecare cu drumul lui, baftă! Dezamăgirea e încă acolo, doar că am luat-o ca atare. Oarecum mă așteptam la asta, nu a fost așa surprinzător. Am zis că se va întâmpla asta”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni TV, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Nici Antonia nu a trecut peste această dezamăgire și continuă să posteze, din când în când, mesaje legate de plecarea celor doi băieți, cum ar fi: „Pace atunci când în sfârșit scapi de oamenii toxici, aroganți și nefericiți din viața ta”.

Motivul pentru care Mario și Lino Golden au părăsit „echipa” lui Velea

Relația dintre Lino Golden și Alex Velea s-a deteriorat considerabil, mai ales după ce tânărul a devenit prieten cu Abi Talent, controversatul cântăreț care a avut un mare scandal cu iubitul Antoniei.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Alex Velea a declarat pentru FANATIK că unul dintre motivele pentru care cei doi au plecat din trupă este faptul că au uitat de unde au plecat și nu mai erau de acord ca „tatăl lor adoptiv” să aducă alte persoane în comunitatea sa.

„Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society.

Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.

Ei au niște obligații contractuale față de bine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, a explicat Alex Velea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT