Life

Alex Velea, anunț despre nunta cu Antonia: ”O să fie foarte frumoasă în rochie de mireasă”

Alex Velea, informații noi despre căsătoria cu Antonia. Cum va arăta frumoasa brunetă și artistă în ziua marelui eveniment.
06.03.2023 | 12:18
Alex Velea anunt despre nunta cu Antonia O sa fie foarte frumoasa in rochie de mireasa
Alex Velea, informații noi despre căsătoria cu Antonia. Cum va arăta frumoasa brunetă și artistă în ziua marelui eveniment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Asia Express a făcut un anunț important despre nunta cu femeia care i-a dăruit doi băieți, Dominic și Akim. Vedeta susține că partenera sa de viață va fi foarte frumoasă în rochie de mireasă.

Alex Velea, informații noi despre căsătoria cu Antonia. Cum va arăta frumoasa brunetă și artistă în ziua marelui eveniment

Alex Velea este întrebat tot mai des când și cum va arăta căsătoria cu Antonia. Artistul originar din Craiova este ferm convins că marele eveniment va fi de neuitat, chiar dacă se va desfășura în intimitate, în spatele camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul susține că frumoasa brunetă va străluci în rochia de mireasă pe care a mai îmbrăcat-o în anul 2011. Vedeta a pășit spre altar alături de Vincenzo Castellano, alături de care a devenit mama unei fete pe nume Maya.

„Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află și nu suntem atât de secretoși noi, în general. Ne place inimitatea pentru că vrem să fim oameni normali.

ADVERTISEMENT

Oricum suntem oameni normali, am mai spus asta. Sunt mereu la vedere, aproape tot ce fac, știe toată lumea. Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta.

Ea să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins”, a mărturisit Alex Velea despre nunta cu partenera sa de viață, Antonia, într-un interviu realizat recent pentru postul de televiziune Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia, pregătiți de botezul copiilor

Alex Velea și Antonia sunt mai pregătiți ca oricând să facă și botezul celor doi copii, Dominic și Akim, care o perioadă foarte lungă de timp au purtat numele de familie al primului soț al îndrăgitei cântărețe de muzică ușoară.

De când artista a divorțat și actele au fost semnate s-au întâmplat numai lucruri frumoase între ei, iar acum sunt gata să facă și acest pas. Cântărețul și logodnica sa vor să devină o familie în toată regula cât mai curând.

ADVERTISEMENT

„A fost groaznic când copiii nu purtau numele lui Alex. Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea”, a spus artista la un moment dat, scrie profm.ro.

ADVERTISEMENT