Life

Alex Velea confirmă Fanatik! Lino Golden și Mario Fresh, dați afară din Golden Boy Society

15.10.2020 | 11:01
Alex Velea confirma Fanatik Lino Golden si Mario Fresh dati afara din Golden Boy Society
Alex Velea, ruptură și în acte de Mario Fresh și Lino Golden. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Informațiile publicate de FANATIK săptămâna trecută despre ruptura ireparabilă dintre Alex Velea și copiii săi de suflet, Mario Fresh și Lino Golden a fost confirmată.

Alex Velea confirmă FANATIK: Lino Golden părăsește labelul Golden Boy Society

Publicația noastră a scris în exclusivitate despre faptul că Mario Fresh și Lino Golden nu vor mai fi acoperiți de labelul lui Alex Velea, Golden Boy Society.

ADVERTISEMENT

Sursele noastre ne-au spus atunci că relația dintre Lino și Velea este atât de rea încât singura soluție este o despărțire a apelor și în mod oficial, cei doi nemaifăcând parte din organizația creată de iubitul Antoniei.

Cel care a confirmat vestea a fost chiar Alex Velea recent, iar Lino Golden și-a luat și el rămas bun de la Golden Boy Society. Nu este încă foarte clar ce se va întâmpla cu drepturile de autor ale pieselor pe care le-au produs Mario și Lino până acum sub acest label, însă e posibl ca Velea să fi ajuns la un acord cu ei, căci până la urmă piesele le aparțin.

ADVERTISEMENT

„Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society.

Mesajul de adio al lui Lino

Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.

ADVERTISEMENT

Ei au niște obligații contractuale față de bine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, este mesajul adresat de Alex Velea.

„Mulțumesc, unchiul, că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător”, a transmis Lino Golden pe Instagram.

ADVERTISEMENT