Life

Alex Velea, de partea lui Zanni în scandalul cu Elena Marin de la Survivor România 2021: “E sărac, dar…”

21.02.2021 | 14:42
Alex Velea de partea lui Zanni in scandalul cu Elena Marin de la Survivor Romania 2021 E sarac dar
ADVERTISEMENT

Alex Velea este de partea lui Zanni de la Survivor România 2021, în scandalul în care artistul este implicat de câteva zile cu dansatoarea Elena Marin. Iubitul Antoniei nu contestă faptul că protejatul său este sărac, dar spune că este cinstit. 

Cântărețul a sărit în apărarea fostului concurent de la „Chefi la cuțite” după ce a fost acuzat că i-a furat mâncarea colegei sale. Artistul este de părere că Zanni nu s-a mai putut abține în acest moment, de aici și vorbele grele pe care le-a spus în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Alex Velea nu îi caută justificări lui Zanni în legătură cu limbajul pe care l-a folosit la adresa Elenei Marin, fiind de părere că a ales cuvintele nepotrivite pentru a-și face dreptate. Cântărețul nu crede că amicul său este hoț, de aceea a și cedat nervos.

Alex Velea sare în apărarea lui Zanni. Ce spune despre scandalul cu Elena Marin

„Pe Zanni îl știu din 2019 și povestea lui de viață m-a impresionat profund, e orfan, nu a simțit ce înseamnă dragostea părintească, nu a învățat ce e empatia trăind într-un mediu vitreg care pe care, dar e determinat și plin de ambiție. 

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit să-l ajut pentru că merită. Sub pielea aia tatuată e un om bun, carismatic, amuzant și sincer, poate prea sincer, dar chinuit de viață.

Emisiunea asta mi s-a părut că i se potrivește mănușă și scopul lui este acela de a-și vedea visul împlinit, de a avea o casă luată din premiu mi s-a părut și cu iz de film. Copilul sărac pe care o emisiune îl face faimos și îi dă o speranță. 

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea.

Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit.

ADVERTISEMENT

E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și ieri a cedat în fața nervilor.

Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!”, a scris Alex Velea pe Instagram referitor la scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021.

Cântărețul a ținut să mai menționeze faptul că Zanni, Jador și Cătălin Moroșanu se cunosc dinainte de a ajunge în competiția sportivă din Republica Dominicană. Luptătorul K1 a apărut în clipul piesei „Senzație” a lui Zanni, în timp ce cu fostul concurent de la Puterea Dragostei ar urma să scoată o melodie.

„V-am spus toate astea ca să înțelegeți că în mintea mea eram sigur că o să se susțină între ei până la capăt pentru că în viața reală au fuzionat foarte ușor și frumos.

Am fost dezamăgit să văd cum s-au dezbinat din varii motive, poate chiar și din «vina» altora. Sper să revină la gânduri mai bune și să se împace în timpul emisiunii pentru că acasă o vor face oricum”, a completat Alex Velea.

ADVERTISEMENT