Life

Alex Velea, declarații despre relația cu părinții săi: „Nu mai există alții ca ei”. Ce spune artistul despre credința lui

Ce a declarat Alex Velea despre relația cu părinții lui, dar și cu Dumnezeu. Artistul spune că unii arată o falsă evlavie.
12.09.2022 | 11:08
Alex Velea declaratii despre relatia cu parintii sai Nu mai exista altii ca ei Ce spune artistul despre credinta lui
Alex Velea, declarații despre relația cu părinții lui. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea a vorbit despre relația pe care o are cu părinții, dar și cu Dumnezeu! Iată ce a declarat artistul.

Alex Velea, declarații despre relația cu părinții lui

Alex Velea a spus că are cei mai buni părinți din lume, semne că au o relație extrem de apropiată. Nu postează imagini cu ei prea des, dar cântărețul își respectă foarte mult părinții.

ADVERTISEMENT

De altfel, artistul a ținut să le mulțumească celor care i-au dat viață și spune că face acest lucru de câte ori are ocazia.

Totodată, iubitul Antoniei și-a declarat dragostea pentru părinții lui.

„Am cei mai buni părinți din lume. Nu mai există alții ca ei. Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc pentru tot ori de câte ori am ocazia.

ADVERTISEMENT

Nu există suficiente cuvinte care să descrie ce simt pentru ei”, spunea artistul într-un interviu pentru Viva.

Părinții lui Alex Velea sunt oameni modești. Acum sunt pensionari și locuiesc în același bloc unde a crescut și Alex Velea, de peste 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Cuvinte frumoase au de spus vecinii de bloc și despre artist, care este descris drept un băiat respectuos.

„Amândoi sunt niște oameni extraordinari. Se au bine cu toată lumea din bloc. Sunt oameni la locul lor, cumsecade, respectuoși, își văd de viața lor. Sunt niște oameni simpli, pensionari. N-au fițe și sunt de ajutor. Și Alex este respectuos.

ADVERTISEMENT

Dacă te întâlnești de șase ori cu el pe scări, de șase ori te salută. Și pe copiii îi salută. Un băiat tare cuminte a fost și când era mic. A învățat bine, are multe diplome, toate sunt acasă la părinți”, a declarat un vecin al părinților lui Alex Velea, pentru wowbiz.ro.

Alex Velea, critici pentru colegii de breaslă care se laudă cu credința. Ce spune despre Dumnezeu

Alex Velea recunoaște că este un bărbat credincios, iar despre Dumnezeu crede că este „iubire”.

Nu lucruri la fel de bune are de spus despre alți colegi de breaslă, care arată o falsă evlavie și nici nu au citit cărțile religioase despre care vorbesc.

„Îl iubesc. Dumnezeu e iubire. Și asta mă ghidează în viață. Nu cred în falsa evlavie pe care o văd tot mai des. Mai ales la câțiva colegi de breaslă. Îl invocă pe Dumnezeu doar ca să pară smeriți”, a mai povestit artistul pentru sursa citată.

Chiar și așa, Alex Velea spune că are o relație bună cu Dumnezeu, căruia nu uită să îi mulțumească în fiecare zi pentru tot ceea ce are și tot ceea ce este.

ADVERTISEMENT
Tags: