Life

Alex Velea, dezamăgit de evoluția sa profesională. De ce o învinuiește pe Antonia

24.02.2021 | 15:33
Alex Velea dezamagit de evolutia sa profesionala De ce o invinuieste pe Antonia
ADVERTISEMENT

Alex Velea nu a avut foarte multă activitate profesională în ultima perioadă, iar motivul este unul neașteptat, după cum a declarat artistul. Partenerul Antoniei nu este mulțumit de cum evoluează cariera sa, chiar dacă muncește la fel de mult. 

Cântărețul are și un motiv pentru regresul profesional, acea fiind relația cu Antonia, care durează de mai bine de opt ani. Se pare că Alex Velea nu mai este promovat la fel de mult ca înainte, deși piesele sale ajung mereu în topuri.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui podcast, cântărețul a explicat de ce nu mai este mulțumit cu actuala sa carieră, care nu mai are același succes de acum câțiva ani, iar Antonia are și ea un rol în această poveste.

Alex Velea, dezamăgit de evoluția sa profesională. De ce o învinuiește pe Antonia

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și s-a lansat în industria muzicală la începutul anilor 2000 și făcea furori cu piesele solo sau cele în colborare cu alte nume ale muzicii. În ultimii ani, cariera artistului nu a fost la fel de înfloritoare ca înainte, iar relația cu Antonia este unul dintre motive.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarațiilor cântărețului, piesele sale nu au mai fost la fel de promovare de când este împreună cu Antonia. Alex Velea consideră că amândoi au fost „pedepsiți” odată ce și-au oficializat relația și au adus pe lume primul copil, Dominic. Cei doi au de gând să se căsătorească în viitorul apropiat.

„De când m-am combinat cu nevastă-mea și mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage.

ADVERTISEMENT

Din 2015, după ‘Din vina ta’ nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puţin cu ‘Defectul tău sunt eu’, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014.

De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul ‘Din vina ta’, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a povestit Alex Velea într-un podcast, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Alex Velea este împreună cu Antonia de mai bine de opt ani și au împreună doi copii, Dominic și Akim. Frumoasa cântăreață mai are o fată din fosta căsătorie, Maya, care se află în custodia tatălui ei italian. Relația celor doi artiști a fost intens mediatizată, iar gurile rele nu au lipsit din viața lor.

ADVERTISEMENT