Life

Alex Velea, dezvăluiri emoționante despre relația cu Maya, fiica Antoniei: „Mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte”

10.03.2021 | 19:14
Alex Velea dezvaluiri emotionante despre relatia cu Maya fiica Antoniei Miam dorit mult ca si ea sa ma accepte
ADVERTISEMENT

Alex Velea a vorbit despre relația pe care o are cu fiica Antoniei din căsătoria anterioară, Maya. Artistul a explicat că și-a dorit mult ca fetița să-l accepte.

Într-un interviu pentru Antena Stars, cântărețul a dezvăluit că are o relație deosebită cu fata. El a explicat că lucrurile s-au așesat frumos pentru ei și formează o familie frumoasă.

ADVERTISEMENT

Alex Velea a vorbit și despre o viitoare nuntă cu partenera sa de viață, Antonia. El a explicat că planurile sunt în desfășurare, dar evenimentul nu va avea loc anul acesta, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cei doi artiști sunt părinții a doi băieței, Akim și Dominic.

Alex Velea, dezvăluiri emoționante despre relația cu Maya, fiica Antoniei: „Mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte”

Fiica din prima căsătorie a Antoniei, Maya, și-a revăzut de curând familia din România. Alex Velea a povestit că restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus au început exact după ce el și Antonia au părăsit Italia și i-au împiedicat să revină.

ADVERTISEMENT

„Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya”, a explicat artistul.

El a mai explicat și că relația dintre cei doi băieți ai săi și sora lor mai mare este una deosebită: „băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem”.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit că și-a dorit mult ca Maya să îl accepte, dar și că legătura dintre cei doi este una frumoasă, de prietenie: „o simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare”.

„Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie.  Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Artistul a mai povestit că lucrurile au revenit la normalitate între Antonia și fostul soț, italianul Vicenzo Castellano. De acum înainte Maya o să poată să vină să-și viziteze mama în România.

ADVERTISEMENT