Life

Alex Velea, gol pușcă pe Internet! Ce fotografie a putut să posteze Antonia

07.01.2021 | 21:51
Alex Velea gol pusca pe Internet Ce fotografie a putut sa posteze Antonia
Alex Velea a încins Internetul, cu „complicitatea” Antoniei. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe cât de excentrici, pe atât de lipsiți de inhibiții și nu doar la capitolul vestimentație. Alex Velea și Antonia, căci despre ei vom vorbi în cele ce urmează, sunt extrem de activi în mediul online și nu ratează nici cea mai mică ocazie când vine vorba să-și lase fanii muți de uimire.

Nici nu am pășit bine în noul an, că artiștii au și trecut „la atac”. Focoasa brunetă și-a convins partenerul să uite de banalele imagini la bustul gol și să se lase fotografiat în toată splendoarea.

ADVERTISEMENT

Da, ați auzit foarte bine, doamnelor și domnișoarelor. Alex Velea a renunțat complet la haine și și-a etalat cu mândrie mușchii bine lucrați la sala de sport, și le-a făcut pe admiratoare să o ia razna.

Alex Velea a apărut gol pe Internet. Controversata fotografie, postată chiar de Antonia

Îndrăgitul artist a cedat rugăminților partenerei sale de viață, și-a luat inima în dinți, la pachet cu atitudinea de băiat rău, și le-a permis internauților să îl admire în toată splendoarea. Nu înainte, însă, de a-și acoperi cu grijă zona intimă, căci ce-i mult strică.

ADVERTISEMENT

În ciuda controverselor, mulți l-au felicitat pentru curajul de a transforma o fotografie indecentă într-o „operă de artă”, cu ajutorul blugilor de pe umăr. Noi vă spunem doar atât: aruncați o privire mai sus și pregătiți-vă să…amețiți!

Antonia „a scăpat porumbelul”. Cum îl alintă pe Alex Velea

Considerat cel mai mare dușman  al unui cuplu, timpul a făcut în cazul lor adevărate minuni. Asta pentru că au construit împreună o familie superbă, se iubesc la fel ca în prima zi și dovedesc că jurămintele făcute în momentul în care și-au unit destinele nu au fost doar vorbe în vânt.

ADVERTISEMENT

În plus, Alex Velea o adoră pe micuța Maya și are grijă să o trateze ca pe propriul copil, chiar dacă nu este tatăl ei biologic. Cu un așa partener alături, nu trebuie să ne mire că Antonia se consideră o femeie fericită și împlinită.

Cei doi păstrează o legătură strânsă cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, dar în același timp încearcă să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Uneori, însă, apar mici momente de neatenție pe care aceștia le savurează din plin.

ADVERTISEMENT

Chiar în timp ce artista transmitea live pe Instagram, Alex Velea a venit acasă. Încântată peste măsură, aceasta și-a dat frâu liber sentimentelor și l-a alintat în fața internauților exact așa cum obișnuiește să o facă în intimitate.

Ia, ia…se aude! A venit Alexandru al meu acasăăăă”, a strigat Antonia, cu un zâmbet larg pe buze, semn că aștepta nerăbdătoare ca iubitul să se întoarcă în cuibușorul de nebunii. Imediat, în story-ul frumoasei brunete a început să plouă cu inimioare.

Ce simpatici sunteți, vă iubesc. Să rămâneți împreună până la adânci bătrâneți”, „Nu creeed. Așa îl alinți pe Alex? Ce drăguț” sau „Sunteți preferații mei. Felicitări pentru iubirea pe care v-o purtați unul celuilalt chiar și acum, după atâta timp”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îi urmăresc îndeaproape pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT