Life

Cum l-a ajutat Alex Velea pe Sebastian Chitoșcă de la Survivor să treacă peste cele mai dificile momente

Sebastian Chitoșcă a trecut prin momente extrem de grele după despărțirea de soția sa. Alex Velea a fost printre cei care l-au susținut și i-au fost mereu aproape.
19.12.2021 | 19:42
Cum la ajutat Alex Velea pe Sebastian Chitosca de la Survivor sa treaca peste cele mai dificile momente
Cum l-a ajutat Alex Velea pe Sebastian Chitoșcă de la Survivor
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a avut o perioadă extrem de proastă după despărțirea de Alexandra.

A avut însă aproape un prieten de nădejde care l-a susținut și a încercat să-i dea cele mai bune staturi.

Fostul concurent de la Survivor a făcut publice câteva mesaje primite de la Alex Velea.

Cum l-a ajutat Alex Velea pe Sebastian Chitoșcă de la Survivor să treacă peste cele mai dificile momente

Când s-a întors de la Survivor România, Sebastian Chitoșcă a fost cel mai fericit bărbat. Nici nu se gândea că în scurt timp va suferi cumplit. Fostul sportiv și Alexandra erau căsătoriți de 7 ani și spuneau că se înțeleg de minune. Mai mult, își doreau să devină părinți.

ADVERTISEMENT

În scurt timp lucrurile s-au schimbat. Relația lor nu mai funcționat și au decis să se despartă. Mai mult, blondina a obținut și un ordin de restricție. Pentru Sebastian Chitoșcă a urmat o perioadă foarte grea.

Alex Velea a fost cel care l-a încurajat și i-a redat încrederea în sine. Artistul i-a trimis mai multe mesaje în care a încercat să-i dea cele mai bune sfaturi. Fostul concurent de la Survivor a decis să facă publice câteva mesaje.

ADVERTISEMENT

“Nu te descuraja și încearcă să fii bun în tot, la inimă, la ce activități faci. Oricum ar fi, la final tot pe tine te ajută treburile astea”, i-a scris Alex Velea fostului sportiv într-un mesaj.

Ce mesaj a primit Sebastian Chitoșcă de la soția sa

În urmă cu aproape o lună, Alexandra a postat un mesaj, care părea adresat soțului ei. Aceasta lăsa să se înțeleagă faptul că mai are sentimente față de el.

ADVERTISEMENT

“Este ok dacă inima ta are nevoie de mai mult timp ca să accepte ceea ce mintea ta știe deja. Doar să nu fie pentru totdeauna”, a scris tânăra pe pagina de Instagram.

Fostul concurent de la Survivor a reacționat imediat. A postat un filmuleț în care se aude melodia Fraiere.

ADVERTISEMENT

“Fraiero, fraiero, fraiero/ Acum bei să uiți de mine/ Fraiero, fraiero, fraiero/ Am crezut în tine, dar în fine”, au fost versurile postate de Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT