Life

Alex Velea l-a înduioșat pe Zannidache la Survivor România. Ce au discutat cei doi pe Whatsapp: „Nu te vrem acasă”

09.05.2021 | 23:01
Alex Velea la induiosat pe Zannidache la Survivor Romania Ce au discutat cei doi pe Whatsapp Nu te vrem acasa
Alex Velea și Zannidache sunt extrem de buni prieteni. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea l-a înduioșat pe Zannidache la Survivor România. Cântărețul a avut ocazia să schimbe câteva vorbe cu concurentul pe Whatsapp, dat fiind faptul că Faimoșii au câștigat jocul de comunicare cu cei de acasă.

Zanni a primit energia și încrederea în sine de care avea nevoie de la omul care l-a ajutat enorm, Alex Velea, cel care pentru el este ca un părinte.

ADVERTISEMENT

Velea a ținut să îi transmită lui Zannidache faptul că el și Antonia sunt alături de el și că toată lumea îl susține, că sunt mândri de tot ceea ce face la Survivor România.

Alex Velea l-a emoționat pe Zannidache de la Survivor România

Cuvintele i-au atins sufletul concurentului care, în spirit de glumă, le-a spus că și el este mândru de ei.

ADVERTISEMENT

Alex i-a transmis un lucru ferm: „Nu te vrem acasă”. Cu alte cuvinte, el și Antonia își doresc ca Zanni să ajungă până în marea finală unde să câștige.

Sunt bosche”, i-a spus Zanni lui Velea, la care acesta i-a scris următoarele: „Ești prea haz. N-ai treabă. Cum voiai să fii? La costum?”.

ADVERTISEMENT
alex velea zannidache
Alex Velea a vorbit pe Whatsapp cu Zannidache de la Survivor România. Foto: captură Kanal D

Culiță a aflat că sora lui a născut

O altă concurentă emoționată la momentul de comunicare cu familia a fost Andreea Lodbă, care a plâns pentru că nu a putut fi prezentă la ziua de naștere a tatălui său, actrița nelipsind în niciun an până acum.

Elena Marin a vorbit cu mama ei, care i-a transmis multă forță și i-a spus că o iubește și este mândră de evoluția ei în competiție, iar Cucu, unul din noii concurenți a stat de vorbă cu fratele său.

ADVERTISEMENT

Marcat a fost și Culiță Sterp care a primit vești proaspete de la ai lui și a aflat că a devenit tătic, sora lui Ileana născând recent. Iubita lui Culiță mai are aproximativ 5 săptămâni până să devină mamă, însă faimosul este nerăbdător. Cert este că s-a mai liniștit după ce a avut câteva vise care l-au îngrijorat destul de tare, dorul de casă măcinându-l mai tot timpul.

 

ADVERTISEMENT