Life

Alex Velea, mărturii copleșitoare despre Zanni de la Survivor România: “Foamea l-a dezumanizat rău”

26.03.2021 | 18:56
Alex Velea marturii coplesitoare despre Zanni de la Survivor Romania Foamea la dezumanizat rau
ADVERTISEMENT

Alex Velea a vorbit cât se poate de sincer despre legătura pe care o are cu Zannidache. Solistul și participantul de la Survivor România pare că au trecut împreună prin multe. De aceea, în cel mai nou interviu acordat, iubitul Antoniei nu s-a ferit să spună ce crede cu adevărat despre tânăr.

Vedeta a făcut dezvăluiri neștiute și despre relația cu Antonia, cu care are doi copii superbi, iar în prezent cei doi nici nu se gândesc la astfel de planuri, cel mai probabil si din pricina pandemiei.

ADVERTISEMENT

Alex Velea a fost prezent în cadrul unui podcast ce se numește “Până la Zaț”, unde și-a băut cafeaua cu cel care l-a intervievat și oferit adevăruri neștiute și despre lumea muzicală românească, acuzând o “mâncătorie” constantă din această industrie.

Ce crede cu adevărat Alex Velea despre Zanni de la Survivor 2021

Alex Velea și-a arătat susținerea pentru Zannidache de la Survivor România, dar a dorit să sublinieze că nu a fost de acord cu modul acestuia violent de exprimare, pe care adesea l-a folosit în diverse confruntări cu alți concurent. Aici ar putea fi incluse și certurile permanente pe care artistul le-a avut cu Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Discuția dintre Alex Velea și vloggerul de pe YouTube poate fi urmărită și în continuare. Mai mult, dialogulul celor doi a început de la Zannidache, la care artistul a recunoscut că ține foarte mult, fiind considerat unul dintre “băieții săi adoptivi”.

Iubitul Antoniei a declarat că îl sprijină pe Zanni, despre care a mai mărturisit că a avut o viață grea și speră să devină marele finalist al sezonului 2 din Survivor România. A fost adusă în discuție și copilăria tânărului, în care s-au resimțit lipsurile și foamea, fiind cunoscut că acesta a crescut la cămin.

ADVERTISEMENT
Alex Velea, mărturii copleșitoare despre Zanni de la Survivor România Foamea l-a dezumanizat rău
Zanni face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society (sursă foto: Instagram)

Alex Velea a mai dezvăluit că Zanni este determinat să câștige marele premiu în cadrul Survivor deoarece dorește să își achiziționeze o locuință. Din acest motiv, va face tot posibilul să demonstreze că este cu adevărat un supraviețuitor și nu va lăsa niciun obstacol să îi stea în cale.

“Îmi place Zanni aici, doar că mi se pare că uneori e prea sincer. Și-a luat haina de justițiar. Noi îl iubim foarte mult și îl apreciem. Omul a crescut foarte greu. Normal că nu suntem de acord cu modul în care s-a exprimat, dar ținem cu el. Eu am fost dezamăgit de unele clinciuri. Astea cu Moroșanu, de exemplu, sau cu Jador. La studio ne-am distrat mult împreună. Ei urmau să scoată și o piesă. Cu siguranță foamea, mediul, i-a dezumanizat atât de rău. Fiecare vrea să câștige. El e setat oricum, vrea să-și ia casă, a zis din prima”, a povestit Alex Velea, în interviul acordat recent, despre Zannidache.

ADVERTISEMENT

“Cum în politică se spune că acolo sunt mulți, eu cred că cei mai nebuni sunt în artă, în industria asta muzicală. Au combinat muzica cu teatrul. Suntem niște bârfitori, toți, ne place bârfa. Susținerea nu e reală niciodată, are în spate mereu o altfel de dorință.

Toți vor ceva, te ajută, dar vor ceva. Toți sunt pragmatici în industrie. Ne batem pe o pâine foarte, foarte mică în perioada asta. S-au făcut și dubioșenii cu indemnizația asta, oamenii au înnebunit. Mă gândesc că pandemia ne-a dezumanizat. M-am certat cu multă lume în perioada asta. Am fost nevoit să renunț și la false prietenii. Acum e aerul curat”, a mai continuat Alex Velea, despre industria muzicală românească.

ADVERTISEMENT